Bulvár

Még mindig csak egy sáv járható az M43-as autópályán Maroslelénél

Még mindig csak egy sáv járható az M43-as autópályán Maroslelénél

2013. szeptember 21., szombat
Még mindig csak egy sáv járható az M43-as autópályán Maroslelénél

Továbbra is forgalomkorlátozás van érvényben az M43-as autópálya Szeged felé vezető oldalán a maroslelei lehajtónál, ahol péntek hajnalban ragacsos, szilikon alapú anyag folyt az úttestre egy teherautóból - közölte az MTI érdeklődésére a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombat este.

Szenti Szabolcs

elmondta: egy három és fél kilométeres szakaszon csak a belső sáv használható, sebességkorlátozás mellett, csak legfeljebb óránkénti 60 kilométeres sebességgel lehet itt haladni. A sztrádára a maroslelei csomópontnál nem lehet fölhajtani Szeged irányába. A forgalomkorlátozás várhatóan vasárnap is érvényben marad - tette hozzá a százados. Kitért arra, hogy a rendőrség keresi azt a járművet, amelyből az élelmiszeriparban használt anyag kifolyhatott. Az autópálya érintett szakaszát a csúszásveszély miatt, a balesetek elkerülése érdekében kellett lezárni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.