Sport

Labdarúgás: visszavágott a SZEAC az Admirának

Labdarúgás: visszavágott a SZEAC az Admirának

2013. szeptember 12., csütörtök
Labdarúgás: visszavágott a SZEAC az Admirának

A KÉSZ Labdarúgó Akadémia tehetséggondozó műhelye, a SZEAC részt vett a Bécsben rendezett nemzetközi futballtornán.

A megmérettetésen minden évben – többek között – osztrák, szerb, cseh, szlovák és szlovén élvonalbeli csapatok utánpótlása randevúzik egymással. A 2003-as születésű korosztály 12 csapatos tornáján Magyarországot a szegediek mellett a Dalnoki Akadémia, Oroszországot a Publicity képviselte. Érdemes megjegyezni, hogy ez utóbbi klub tulajdonosa egy orosz oligarcha, ennek megfelelően a csapat a lehető legjobb körülmények között készülhet – a keret repülővel érkezett Ausztriába, illetve a torna előtt tíz napot töltött egy osztrák edzőtáborban… A SZEAC teljesítményéről összességében elmondható, hogy jól helytállt, a tavalyi negyedik hely után (2002-es korosztály) idén az ötödik helyet szerezték meg Szöllősi István tanítványai.

A SZEAC mérkőzéseinek eredményei:

SZEAC – Publicity 0-2 SZEAC – Wiener SK 8-0; SZEAC – Austria Wien 1-2 SZEAC – Admira Wacker 0-4 SZEAC – SC Columbia 8-0 SZEAC – Dalnoki 2-1 Az ötödik helyért: SZEAC – Admira Wacker 2-1.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.