Sport

Labdarúgás: szoros meccsen verte az FK II. a Pázsitot + FOTÓK

Labdarúgás: szoros meccsen verte az FK II. a Pázsitot + FOTÓK

2013. szeptember 22., vasárnap
Labdarúgás: szoros meccsen verte az FK II. a Pázsitot + FOTÓK
pazsit-fkii_033_mj

Elszenvedte idei első vereségét a Pázsit SE, Arató Tamás tanítványainak az FK 1899 Szeged második csapata parancsolt megálljt a Csongrád megyei III. osztály 5. fordulójában.

Rendkívül küzdelmes találkozót vívott egymással a két együttes, a remek iram azonban nem eredményezett sok helyzetet. Az első félidőben

Hegedűs Zénó

járt a hazaiak részéről közel a gólszerzéshez, hatalmas bombája a kapufát érintve hagyta el a játékteret. A második játékrészben fölénybe került az FK II., a mezőnybeli dominancia ugyanakkor sokáig meddőnek bizonyult, míg a Pázsit veszélyes kontrái révén akár vezetéshez is juthatott volna. Végül a megye I-es csapat tegnapi mérkőzését kisebb sérülése miatt kihagyó

Varga Martin

nagyszerű egyéni teljesítményéből szerzett góljával bezsebelte a három pontot a kék-fekete együttes, elvéve a hazaiak veretlenségét.

Szeged, Kertész utca, 30 néző
2013. 09. 22., 10.00
Pázsit SE
FK 1899 Szeged II.
Vége a mérkőzésnek.
játékvezető: Puskás Róbert • asszisztens: Bán Bence, Balázs Erika
0
-
1

Labdarúgó megyei III. osztály Szegedi csoport 5. forduló:

Pázsit SE - FK 1899 Szeged II. 0-1 (0-0)

Szeged, UTC-pálya, 30 néző. Vezette: Puskás Róbert (Bán Bence, Balázs Erika).

Pázsit:

Schmíz D. - Perényi Sz., Bálint Zs., Tóth Z., Molnár S., Tihanyi Á., Hegedűs Z. (Tanács Gy. 81'), Farkas A. (Arató T. 87'), Ördögh M. (Torjai T. 58'), Molnár L. (Török Zs. 58'), Vékes M. (Both I. 75').

Játékos-edző:

Arató Tamás.

FK 1899 Szeged II:

Vér D. - Szélpál P. (Keresztes Sz. 67'), Juhász P. (Kaiser R. 69'; Kovics-Savanya K 80'), Havas P. (Fodor L. a szünetben), M.-S. Onita, Herczeg G., Klippel Á. (Szokol Sz. 41'), Mahler F. (Zombori J. 18'), Simon M., Varga M., Holecska N. (Vozár J. 67').

Vezetőedző:

Hüvös Gábor.

Gól:

Varga M. (78').

Sárga lap:

Molnár S. (35'), illetve Havas (15'), Herczeg (44'), Szélpál (45'), Holecska (48'). Arató Tamás:

"Jó iramú mérkőzés volt, egy erős ellenfél ellen játszottunk ma. A játék összképe változatos volt, hol az egyik, hol a másik csapat került fölénybe. Úgy érzem, nekünk akadt több lehetőségünk, de nem tudtuk ezeket eredményesen kihasználni, így voltaképpen kicsit mi is hozzásegítettük az FK csapatát a győzelemhez."

Hüvös Gábor:

"Úgy gondolom, osztályon felül mérkőzés volt ez a mai, mindkét csapat meghaladta a megye háromban átlagosnak számító szintet. Két jól felkészült gárda nézett ma egymással szembe, egy tipikusan egygólos mérkőzésen, amit a második félidei teljesítményünknek köszönhetően, úgy érzem, megérdemelten nyertünk meg."

Tekintse meg a SZEGEDma TV összefoglalóját, benne Varga Martin góljával!

http://youtu.be/6LaiySlr1ik

Online közvetítésünk:

VÉGE
90'
Puskás bíró meglepő módon nem hosszabbít, lefújja a meccset. A megye I-es csapatból kölcsönkapott Varga Martin góljával küzdelmes találkozót nyert meg az FK II. a Kertész utcában.
88'
Kontrázhatott az FK a teljesen feltolódó hazaiak ellen, Vozár mehetett a félpályáról egy az egyben Shcmízre, de elkapkodta a lehetőséget, 20 méterről elengedett emelése messze elkerülte a kaput.
87'
Minden segítségre szüksége van a Pázsitnak! Arató Tamás is pályára lép, a rutinos játékos-edző Farkas Attilát hívja le.
81'
Arató Tamás is változtat, lehozza Hegedűst, Tanács György megy fel helyette.
80'
Az imént beállt Kaiser kapott rúgást a lábára, társai támogatták le a pályáról. Kocsis-Savanya Kristóf a pályán a csere cseréjeként.
78'
GÓÓÓL!!! Vezet az FK-fakó! Varga Martin ment végig a hazaiak bal oldali védelmén, senki nem tudta ellökni, majd az ötös sarkáról Schmíz felett a kapuba bombázott. 0-1!
75'
Lejön a ma kissé halovány Vékes Martin, Both Imre Áron veszi át a helyét.
71'
A vendégek dominálnak, de a Pázsit kontráiban komoly potenciál mutatkozik. Legutóbb Török Zsolt lőhetett a tizenhatos jobb sarkáról, kevéssel tévesztette el a hosszú alsót.
69'
Most biceghet le a pályáról Juhász, Kaiser Rezső megy fel helyette.
67'
Kettőt cserélnek a vendégek, Keresztes és Vozár váltja Szélpált és Holcsekát a folytatásra. Érdekes Hüvös Gábor döntése, hiszen a középhátvéd, Juhász Péter pár perce cserét kért, mivel meghúzódott. Mégsem ő jött le...
61'
Egyes szurkolók a Muppet showba vízionálják Puskás játékvezetőt, mindenki által hallhatóan hangot adva véleményüknek.
58'
Kettős cserét hajt végre Arató Tamás, Ördögh Márton és Molnár László lemegy, Török Zsolt és Torjai Tamás érkezik helyettük.
55'
Kontrázik a hazai alakulat, Ördögh ugratta ki a félpályánál Vékest, a gyors léptű csatár rosszul szöktette magát, mindemellett így is eljutott lövésig, amit azonban Vér hárított nagyszerűen lábbal. A felpörgő labda kis híján így is a hálóban kötött ki, végül azonban szögletre pattant.
54'
A vendégek fölényével kezdődik a félidő, kissé beszorult saját térfelére a Pázsit.
51'
Kis híján vezet az FK II.! Varga Martin passzolt 16 méterre a kaputól a jobb oldalon érkező Szélpál elé, aki egy igazítás után a hosszú sarkot vette célba, pechjére körülbelül egy métert tévesztett.
48'
Holecska kap sárgát, amiért túl hevesen kritizálta Puskás spori ténykedését.
46'
Havas Pétert Fodor László váltja a pályán.
46'
Folytatódik a találkozó, egyet cserélt a szünetben Hüvös Gábor.
SZÜNET
45'
Puskás Róbert lefújja az első játékrészt, amely viszonylag eseménytelenül, harcos játékkal telt. Nagy kérdés, melyik együttes mer nyíltabb támadófocit felvállalni a második 45 percre.
45'
Szélpál is besárgult reklamálás miatt.
44'
Herczeg Gábor csúszott hátulról Vékes achillesére, sárga a jutalma.
41'
Újabb változás a vendégeknél, Szokol Szilárd folytatja Klippel Ádám helyén.
36'
Varga Martin durrantotta kapura az imént megítélt szabadot 25-ről, a bal felső sarokra tartó játékszert Schmíz kapus tolta szögletre, nagyot nyújtózva.
35'
A Pázsit-játékos, Molnár Sándor sárgul be, miután nyújtott lábbal trafálta el ellenfele bokáját.
31'
Nagy csend támadt a pályán, Hegedűs Zénó farigcsálta meg a keresztléc és a jobb kapufa találkozását egy 30 méteres bombával! Vér csak nézte a közeledő sistergőst és remélte, hogy az jó helyen landol.
27'
Ördögh lépett ki lesgyanús helyzetben a megálló vendég védők közül, a partjelző azonban nem jelzett, az FK szerencséje, hogy Vér Dávid kapus jól olvasta a játékot és hamarabb elérte a labdát a hazai csatárnál.
25'
Komolyabb helyzet nélkül csordogál a meccs, egyelőre Varga Martint, illetve a túloldalon a Vékes Martin, Hegedűs Zénó duót is jól fogják a védők.
18'
A kisebb húzódást összeszedő Mahler Ferencet Zombori János váltja a vendégeknél.
15'
Havas Péter kapott sárgát egy túlzottan durva belépőt követően, Ördögh Márton volt a szenvedő fél.
12'
A vendégek rúghatták a mérkőzés első szögletét, a beérkező labdát a román légiós, Onita fejelte fölé-mellé.
8'
Keresik egymáson a fogást a csapatok, kiegyenlített mezőnyjátékot láthat a helyi publikum.
1'
Kezdetét vette a találkozó, az FK II. hozhatta játékba a labdát.
9.55: Üdvözöljük olvasóinkat, mi már itt vagyunk a Kertész utcában, pályán a csapatok, rövidesen kezdünk. Kék-fekete szerelésében játszik az FK-fakó, piros-fehér trikó, zöld nadrág összeállításban a Pázsit. Kezdés 10 órakor, a sípjelet Puskás Róbert fújja!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.