Sport

Kosárlabda: Jerrell Williams még egy hétig próbajátékon Szegeden

Kosárlabda: Jerrell Williams még egy hétig próbajátékon Szegeden

2013. szeptember 2., hétfő
Kosárlabda: Jerrell Williams még egy hétig próbajátékon Szegeden
jerrelwilliams_szedeak_gs

A négyes poszton bevethető amerikai kosarast teljes kerettel is teszteli a Szedeák szakmai vezetése tréningeken és felkészülési meccsen is.

Hétfőn este megegyezett a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetése és

Jerrell Williams

ügynöke, ennek értelmében a Hollandiából érkezett amerikai kosaras ezen a héten is próbajátékon szerepel a Tisza-parti gárdánál. A 24 éves sportoló az előző idényben a holland bajnoki ezüstérmes Leeuwarden csapatában meccsenként 23 perc alatt 13 pontot és 6 lepattanót átlagolt négyes poszton. Szegedi színekben a múlt héten a KTE Duna Aszfalt KK elleni két felkészülési meccs közül a kecskemétin 20, visszavágón 16 pontot termelt. Williamset tehát tovább teszteli a Szedeák. A szakmai vezetés szeretné látni, teljes csapattal mire képes az amerikai. Erre lehetőség is nyílik, hiszen hétfőn már itt edzett az új szerb irányító,

Branko Jereminov

, kedden pedig az amerikai hátvéd,

Jono Levy

is bekapcsolódik a munkába. Szombaton este az Etelka soron a horvát Dardával vívnak edzőmérkőzést, ezt követően várhatóan a hét végén döntés születhet a próbajátékos sorsát illetően.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.