Kézilabda: hazai pályán játszanak a szegedi lányok

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szkkse_gyomro01A veretlen SZKKSE szombaton a Szent István SE-t, a KSZSE-Algyő vasárnap az újonc Kiskunhalas gárdáját fogadja.

Marosán György tanítványai remekeltek legutóbb a nagy rivális Kispest otthonában, Dobó Mónika extra kapusteljesítményének köszönhetően a vendéglátók 17 percen át képtelenek voltak bevenni a szegedi kaput, ami végzetesnek is bizonyult számukra. Ezúttal is olyan ellenféllel kell megmérkőzniük a dorozsmaiaknak, amely az előző idény őszén borsot tört orruk alá: a Szent István SE Építők csapat akkor tízzel verte a mieinket, majd tavasszal itthon már háromgólos szegedi siker született. A megerősödött Marosán-csapatnak ezúttal is kötelező hoznia a meccset, különösen annak fényében, hogy az egyébként is rapszodikus teljesítményre hajlamos fővárosiak a nyitányon döntetleneztek az újonc Gyömrőnél, otthon kaptak ki a Kispesttől – igaz, legutóbb Kiskunhalason a másik újonc már nem állhatott ellent nekik. Szombat délután 17 órától a dorozsmai Ács Géza Tornacsarnokban azonban várhatóan nem nekik terem babér.

kszse_01

A Buchholcz Huba Dóra dirigálta KSZSE-Algyő két bravúros győzelem után kapott ki legutóbb az Inárcs-Örkénytől itthon, most azonban a már említett Kiskunhalas ellen behúzhatják az újabb két pontot. A vendégeknek nem adattak könnyű ellenfelek az első három meccsen, a Kispest, az Inárcs és a Szent István SE könnyedén lépett át rajtuk. A papírforma nem a sereghatónak kedvez Algyőn, annak dacára sem, hogy a vendéglátóknál akadnak hiányzók. A találkozónak az algyői Fehér Ignác Iskola tornaterme ad otthont vasárnap 16 órától.

Default thumbnail
Előző sztori

Női futball: a listavezető vizitál a SZAK-nál

Default thumbnail
Következő sztori

Első vajdasági-magyar CSR-konferencia Szegeden

Legutóbbi hasonló cikkek