Sport

Kézilabda: hazai pályán játszanak a szegedi lányok

Kézilabda: hazai pályán játszanak a szegedi lányok

2013. szeptember 27., péntek
Kézilabda: hazai pályán játszanak a szegedi lányok
szkkse_gyomro01

A veretlen SZKKSE szombaton a Szent István SE-t, a KSZSE-Algyő vasárnap az újonc Kiskunhalas gárdáját fogadja.

Marosán György

tanítványai remekeltek legutóbb a nagy rivális Kispest otthonában,

Dobó Mónika

extra kapusteljesítményének köszönhetően a vendéglátók 17 percen át képtelenek voltak bevenni a szegedi kaput, ami végzetesnek is bizonyult számukra. Ezúttal is olyan ellenféllel kell megmérkőzniük a dorozsmaiaknak, amely az előző idény őszén borsot tört orruk alá: a Szent István SE Építők csapat akkor tízzel verte a mieinket, majd tavasszal itthon már háromgólos szegedi siker született. A megerősödött Marosán-csapatnak ezúttal is kötelező hoznia a meccset, különösen annak fényében, hogy az egyébként is rapszodikus teljesítményre hajlamos fővárosiak a nyitányon döntetleneztek az újonc Gyömrőnél, otthon kaptak ki a Kispesttől - igaz, legutóbb Kiskunhalason a másik újonc már nem állhatott ellent nekik. Szombat délután 17 órától a dorozsmai Ács Géza Tornacsarnokban azonban várhatóan nem nekik terem babér.

kszse_01

A

Buchholcz Huba Dóra

dirigálta KSZSE-Algyő két bravúros győzelem után kapott ki legutóbb az Inárcs-Örkénytől itthon, most azonban a már említett Kiskunhalas ellen behúzhatják az újabb két pontot. A vendégeknek nem adattak könnyű ellenfelek az első három meccsen, a Kispest, az Inárcs és a Szent István SE könnyedén lépett át rajtuk. A papírforma nem a sereghatónak kedvez Algyőn, annak dacára sem, hogy a vendéglátóknál akadnak hiányzók. A találkozónak az algyői Fehér Ignác Iskola tornaterme ad otthont vasárnap 16 órától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.