Közélet

Hétfőtől lehet regisztrálni a Kutatók éjszakája programjaira

Hétfőtől lehet regisztrálni a Kutatók éjszakája programjaira

2013. szeptember 13., péntek
Hétfőtől lehet regisztrálni a Kutatók éjszakája programjaira
kutatokejszakaja31_gs

Hétfőtől megnyílnak a regisztrációs felületek a Kutatók éjszakája ingyenes programjaira, amelyek szeptember 27-én várják az érdeklődőket országszerte.

Előzetes regisztrációra a helyszíni kapacitások vagy a program különleges jellege miatt van szükség a www.kutatokejszakaja.hu oldalon. Számos programra nem szükséges előre jelentkezni, de érdemes ezeknél is online bejelölni a részvételi szándékot, hiszen ennek alapján személyes, nyomtatható programnaptár állítható össze. Egyes programokra csoportos regisztráció is lehetséges, így egy fő a pontos létszám megadásával családot, osztályt, baráti társaságot egyszerre bejelentkeztethet - közölte a Tempus Közalapítvány pénteken az MTI-vel. A honlap összetett keresés funkciójában 1500 program között lehet keresni például tudományterület szerint, a térképes keresőn városra, helyszínre kattintva érhetők el az ott megrendezett programok. A Tempus Közalapítvány és az INFOtec Kt. együttműködésével létrehozott mobilalkalmazás segítségével bármikor elérhetővé válnak a programok internet kapcsolat nélkül. A mobilalkalmazás Android, Windows Phone és iPhone telefonokra is ingyenesen letölthető már az eseményt megelőző héten. A Kutatók éjszakáján, szeptember 27-én országszerte több mint 70 helyszínen várják az érdeklődőket a tudományágak képviselői, akik közérthetően és szórakoztató formában avatnak be a szakterületük titkaiba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.