Közélet

Elvis-hasonmások özönlik el a Szeged Plazát

Elvis-hasonmások özönlik el a Szeged Plazát

2013. szeptember 11., szerda
Elvis-hasonmások özönlik el a Szeged Plazát
elvis_imitator03_gs

„Nem értek a zenéhez. Az én helyzetemben nem is kell” – nyilatkozta egy lapnak Elvis Presley, a rock ’n roll koronázatlan királya, a Heartbreak Hotel és a Jailhouse Rock című slágerek halhatatlan előadója. Hogy kijelentése mennyire érvényes modernkori követőire, szeptember közepén a Szeged Plazában eldől: a bevásárlóközpont egy nagyszabású Elvis-imitátor-versennyel szerez majd feledhetetlen élményt a Made in Amerika című rendezvény vendégeinek.

A „Be the King” című megmérettetésen Magyarország és a környező országok minden ismert és elismert Elvis-imitátora részt vesz majd, akik sirályszárnyas kabriókon, Marilyn Monroe-vá változtatott kísérőlányokkal, az 50-es évek stílusának megfelelően öltözve érkeznek majd Szeged legelső bevásárlóközpontjába. A fellépő művészek között ott lesz majd a nemzetközileg is ismert, a Las Vegas-i Elvis-versenyen dobogós

Ed Phillips

és hazánk legrégebbi Király-imitátora, a szegedi

Várkonyi Zoltán

is (akit nemrég

portálunk is felkeresett

). A zsűri tagjai között többek között a New York-ban felnőtt

Király Viktort

és a magyar rockabilly-trió, a Mystery Gang tagjait üdvözölhetjük, akik a nap végén egy fergeteges élő koncertet is csapnak. A Made in Amerika című egész napos show az egyedülálló versenyen kívül brutális amerikai izomautókkal, látványos amerikai sportbemutatókkal, nyílt rodeobika-bajnoksággal és az amerikai gasztronómia gigantikus hamburgereivel várja az amerikai életérzés szerelmeseit.

Szeptember 14-e, Szeged Plaza: Made in Amerika – éld át az amerikai álmot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.