/

Torlódás a röszkei és a nagylaki átkelőnél – FRISSÍTVE!

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Nyugat-Európában dolgozó és szabadságukra hazatérő vendégmunkások miatt egyaránt háromórás várakozás alakult ki a röszkei és a nagylaki határátkelőhely kilépő oldalán vasárnap délelőtt, torlódás van a röszkei belépő oldalon és Ásotthalomnál is – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Jászai Linda elmondta, egy órát kell várniuk a Magyarországra tartó személyautóknak és buszoknak a röszkei határátkelőhelyen, és szintén egyórás veszteglésre kényszerülnek az utazók az ásotthalmi átkelő belépő oldalán.

A Románia felé tartó autósoknak a gyorsabb határátlépés érdekében érdemes az egész nap üzemelő kiszombori átkelőt választaniuk. A Szerbia felé utazóknak a torlódás elkerülése érdekében célszerű a tiszaszigeti vagy az ásotthalmi határátkelőhelyet igénybe venni, amelyek 7 és 19 óra között tartanak nyitva – mondta a főhadnagy.

A szóvivő azt tanácsolta az autósoknak, indulás előtt az aktuális forgalmi helyzetről tájékozódjanak a rendőrség honlapján, utazás előtt ellenőrizzék, rendelkeznek-e érvényes úti okmányokkal, illetve a várható hőség miatt készüljenek kellő mennyiségű folyadékkal.

Előző sztori

Újabb stadionok rendbehozataláról dönthet nyáron a kormány (FRISSÍTVE)

Következő sztori

Hőség! Csaknem az egész országban piros figyelmeztetés van érvényben