/

SZIN-vonatok indulnak Budapestről Szegedre

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

SZIN 2013Augusztus 20-án és 21-én, Budapestről Szegedre kijelölt SZIN-es kocsik közlekednek!

A Budapestről 14.53-kor induló vonatokon a SZIN plakáttal kijelölt kocsikban együtt utazhattok a többi fesztiválozóval, és már itt elkezdhetitek az ismerkedést. A kocsiban megtaláljátok a rendezvény részletes programfüzetét is. A visszaúton augusztus 25-én, Szegedről 13.45-kor indul a SZIN-es kocsit továbbító vonat Budapestre. Részletes infót és menetrendet a www.mav-start.hu honlapon olvashatsz!

Vasúti menetjegyed, IC pótjegyed, kerékpárjegyed felmutatásával utazási kupont kaphatsz. Menetjegyeknél 100 km-ként 100 Ft-os kupont, az IC pótjegyekre, gyorsvonati pótjegyekre és a kerékpárjegyekre további 100-100 Ft-os kupont vehetsz át a Szegedi Ifjúsági Napok helyszínén a MÁV-START Információs Pontnál a bejárat közelében.

Nyitva tartás: szerda, (augusztus 21-én): 12-16 óráig, csütörtök-péntek-szombat (augusztus 22-23-24-én): 10-18 óráig, vasárnap, (augusztus 25-én): 9-12 óráig.

Kuponokat a szegedi Nagyállomás földszintjén található Személyes Ügyfélszolgálati Irodában is átveheted a SZIN belépőjegyed és a vasúti menetjegyed felmutatásával, naponta 7-17 óráig.

További részleteket a SZIN Facebookos oldalán olvashattok!

Előző sztori

Megnevezte jelöltjét a médiahatóság élére a miniszterelnök

Következő sztori

A netezők 71 százaléka oszt meg személyes tartalmakat