Bulvár

Segítség: ESKÜVŐ!

Segítség: ESKÜVŐ!

2013. augusztus 10., szombat
Segítség: ESKÜVŐ!
fofoto-1

Eljött a nagy nap! Nincs az a nő, aki ne álmodozott volna gyermekkora óta erről a csodás napról, anyu köntösébe és magas sarkú cipőjében pózolva kirúzsozott szájjal a tükör előtt!

Amikor készülünk a nagy napra, akkor rohanás időpontokat kérni, meghívót csináltatni, ruhapróba… teljes káosz! Ebben a nagy pörgésbe szeretnék segíteni most neked.

Az alapok:

A pár ritka esetben áll hirtelen az oltár elé – tehát kisebb felkészülési idő előzi meg, amit érdemes kihasználnunk hajunk felkészítésére is, hiszen aznap királynői fényben kell pompáznunk. Festett vagy vegyileg kezelt hajnál a fodrász segítségével kiszámolhatjuk annak esedékességét, hiszen a lenőtt haj nem az alkalomhoz illő. Az egészséges és ápolt haj fénye még látványosabbá teszi frizuránkat, így még natúr haj estében is használjunk balzsamokat, mélytápláló pakolásokat célunk elérése érdekében.

Frizura:

Mindenképpen ajánlatos a a próbakonty, akár több frizura kipróbálása. Olyankor célszerű, mikor már kialakult a menyasszonyi ruha és csokor kiválasztása, hiszen annak stílusával megegyező frizurakölteményt érdemes választani. Nagyon fontos a harmónia és ami a legfontosabb, az összhatás. Természetesen nem kell kétségbeesnünk, ha nem tudjuk, mi áll jól, kérjük fodrászunk segítségét, akár újságban látott képeket is vihetünk. Ne feledjük, ez nem hétköznapi frizura, így természetesen először lehet szokatlan és furcsa számunkra, de pont ez is a cél, hogy különleges legyen. Csak annál a frizuránál maradjunk, amiben tényleg jól tudjuk majd magunkat érezni. Ha fátylat is szeretnél, vidd magaddal azt is.

eskuvo_frizurak_3

A NAGY nap!

Hasznos tipp, hogy a koránkelés és nagy izgalom hevében érdemes olyan felsőt választanunk, amiből könnyen megszabadulhatunk az átöltözéskor. Valamint javasolni szoktam előbb a sminket elkészíteni. Ha nem egy helyen van a fodrász és a kozmetikus, az utazási időkre is figyeljünk. Ezek után jöhet a nyugalom, hiszen azzal a csodálatos hajjal fogunk távozni, amiről mindig is álmodtunk. Hogy a koronánk is a helyére kerüljön, az utolsó simítás a díszítés, javasolt már a próbafrizura elkészítéséhez is elvinni a díszeket. Nagyon divatos az élő virág a hajba, ami a csokrunkkal szinkronban van – tartósat válasszunk, mint például az orchidea vagy a kála. De gyönyörű gyöngyöket, strasszos hajtűket, pántokat, szalagot és rengeteg ötletet kipróbálhatunk. Íme, megszületett a királynő! Ilyenkor mindig olyan szívesen megnézném a szerencsés vőlegény tekintetét, amikor megpillantja szíve választottját… de az én dolgom „eddig kísérni” a hajadont az úton, aminek e nélkül is hihetetlenül megtisztelő, hogy részese lehetek. Sok boldogságot!

Fejős Nóra fodrász

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.