Közélet

Rendőrök előtt támadt haragosára

Rendőrök előtt támadt haragosára

2013. augusztus 17., szombat
Rendőrök előtt támadt haragosára

A rendőrök előtt esett neki haragosának egy férfi Hódmezővásárhelyen.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói egy bűncselekmény miatt tartottak helyszíni szemlét a Dobó Katalin utcában augusztus 15-én. Miközben a nyomokat rögzítették, hangos szóváltásra lettek figyelmesek. Néhány másodperccel később már azt látták, hogy

B. János

rátámadt az ügy sértettjére, ütni és rugdosni kezdte. A nyomozók azonnal közbeléptek, leszedték a férfit a sértettről. A 36 éves gyanúsított előállítása közben többször kijelentette a rendőröknek, hogyha hazaengedik, mindenkit megöl. A rendőrök gyors fellépésének köszönhetően senki sem igényelt orvosi ellátást. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a támadó ellen, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.