/

Nyerj SZIN-bérletet vagy -napijegyet a SZEGEDmával!

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szin2012_tomegKedvező sörárakkal és a hazai könnyűzene színe-javával vár mindenkit a SZIN augusztus 20-24 között! A SZEGEDma.hu segítségével te is kijuthatsz a nyárzáró fesztiválra: portálunk egy bérletet és több napijegyet is kisorsol olvasói között!

A kedvezményes jegyek mellett igazán baráti italárakkal is várja a szórakozni vágyókat Szeged legnagyobb könnyűzenei fesztiválja! Egységes italárak lesznek az Újszegedi Partfürdő teljes területén: fél liter csapolt sörért háromszáz forintot kell csak fizetnünk, a dobozos Borsodi pedig 350 forintba kerül majd. Az itallapot alábbi linkünkre kattintva találhatjátok meg!

A több mint 100 hazai fellépő zenekar között idén először a Tankcsapda és Ákos is a színpadra lép. Az olyan újdonságokról sem feledkeztek meg a szervezők mint a mostanság felkapott Punnany Massif, vagy a Paddy and the Rats, de több neves külföldi DJ neve is feltűnik, mint a brit a Stereo MC hip-hop zenekar, vagy az amerikai Jungle Brothers. Utóbbi két formáció tagjai ideiglenesen összeállnak egy különleges DJ-szett erejéig, melyben az electro house, a break és a dubstep stílusok keverednek. Az előbbiek mellé, a fesztivál utolsó napján a funky és a soul stílusokat keverő Andy Smith, a brit Portishead egykori tour DJ-je áll be a pult mögé. A minél színesebb SZIN jegyében teret kap továbbá a rock, az elektronikus zene és a népzene is. Részletesen alábbi cikkünkben foglalkoztunk a fesztivállal!

Nyerj velünk bérletet, napijegyet!

Nincs még belépőd, de te is szívesen kilátogatnál? Itt a lehetőség: portálunk egy bérletet és több napijegyet is kisorsol a fesztiválra!

Ahhoz, hogy nyerj, két dolgot kell tenned.

1. Ha még nem tetted meg, lájkold a SZEGEDma hírportál Facebook-oldalát!
2. Válaszold meg helyesen alább kérdésünket:

Mikor rendezték meg először a Szegedi Ifjúsági Napokat? (Segítséget a SZIN honlapján találhatsz!)

A. 1967
B. 1987
C. 2007

A helyes megfejtéseket a jatek@szegedma.hu e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek (telefonszám, e-mail cím) megadásával legkésőbb augusztus 14-e (szerda) délig. Aznap kora délután közzé tesszük a nyertesek neveit is. FONTOS: Írd meg azt is, hogy melyik napra szeretnél napijegyet nyerni!

Portálunk is kint lesz a rendezvényen, találkozzunk a SZIN-en!

Default thumbnail
Előző sztori

Nőtt a hazai szarvasmarha-állomány

Következő sztori

Családterapeuta páros segít a bajbajutottaknak Szegeden