Sport

Megyei lánglovagjaink strandfociban verhetetlenek

Megyei lánglovagjaink strandfociban verhetetlenek

2013. augusztus 6., kedd
Megyei lánglovagjaink strandfociban verhetetlenek
tuzoltostrandfoci

A Csongrád megyei tűzoltók ismét elhódították az országos bajnoki címet a strandfoci tornán. Lánglovagjaink a döntőben a Komlót verték sima 3-0-s eredménnyel.

A megyei különítményünkben olyan neves helyi focisták is játszottak, mint

Magyar György

, a Mórahalom játékos-edzője,

Puskás Csaba

, a Tisza Volán labdarúgója,

Hadár Attila

, az Algyő gólvágója és az UTC NB I-es futsalcsapatának két kiválósága, a kapus

Tombácz Róbert

és a rendkívül technikás

Bullás Imre

. A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság paksi kirendeltsége a Paksi Önkéntes Tűzoltó Sport és Hagyományőrző Egyesülettel közösen, immár 18. alkalommal rendezte meg a Tűzkakas Strandfoci Bajnokságot tűzoltók részére. A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata idén is diadalmaskodott az augusztus 3-4-én rendezett döntőben Pakson. Zsinórban harmadjára (2011, 2012, 2013) nyerték meg a "Lánglovagok" a vándorkupát, ráadásul veretlenül. A döntőbe 24 csapat jutott be, négy hatos csoportban zajlottak a küzdelmek. A CSMKI csapata az "A" csoportban vitézkedett a Dunaferr, Szekszárd, Keszthely, Kalocsa és Tiszafüred csapataival, s csoportelsőként jutottak be a legjobb 16 csapat közé egy döntetlen és 5 győzelemmel. Itt már egyenes kieséses rendszerben zajlottak a küzdelmek, a legjobb 8 közé jutásért a 2012-es döntős Kiskunfélegyháza csapatát kapták a fiúk, akiket 4-2-re legyőztek. A legjobb 4 közé jutásért a miskolciakkal mérkőztek meg, s 3-1-re igázták le ellenfelüket, az elődöntőben pedig a Sárbogárd csapatát lépték le a fiúk 4-1-re. A döntőben a nagy rivális Komló csapatával csaptak össze a szegedi lánglovagok, akiket 3-0-ra vertek meg.

A csapat tagjai:

Tombácz Róbert, Süli Csaba, Magyar György, Puskás Csaba, Bodó Mihály, Jernei Tamás, Jernei Zoltán, Igaz István, Rasztik Ferenc, Bullás Imre, Kovács Dániel, Miklós Antal, Hadár Attila. A Csongrád megyeiek a legjobb mezőnyjátékos címére is büszkék lehetnek, amelyet Bullás Imre nyert el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.