Közélet

Lángoló konyha, átvágott gázvezeték

Lángoló konyha, átvágott gázvezeték

2013. augusztus 28., szerda
Lángoló konyha, átvágott gázvezeték

A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság egységei egy tűzesetnél és három műszaki mentést igénylő esetnél avatkoztak be kedden.

Mint Arany-Tóth Attila szóvicő a SZEGEDma.hu-t tájékoztatta, a szegedi hivatásos és a sándorfalvi önkéntes tűzoltók közösen avatkoztak be délelőtt Sándorfalván, a Tölgy utca egyik ingatlanában, ahol a konyhában a hűtőszekrény, bútor, a konyhaajtó és a linóleum kapott lángra. Délelőtt Makón, az Alkotmány utcában egy munkagép a házhoz vezető gázbekötés csövét átvágta. A sérült vezetéket azonnal elszorították, a házban a gázszolgáltatás egy órán át szünetelt, lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor. Délben Hódmezővásárhely és Szikáncs között két személygépkocsi frontálisan ütközött, az egyik járműből a sérültet a vásárhelyi tűzoltók feszítővágó alkalmazásával szabadították ki. Délután Hódmezővásárhelyen, a Nádor utcában darazsak veszélyeztettek egy családot, a rovarirtó a helyi tűzoltó-parancsnokság létrás szerének segítségével közelítette meg a rovarok fészkét és irtotta ki a veszélyt jelentő darazsakat - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.