Sport

Labdarúgás: gólzáporos döntetlen az UTC és a Tápé között

Labdarúgás: gólzáporos döntetlen az UTC és a Tápé között

2013. augusztus 7., szerda
Labdarúgás: gólzáporos döntetlen az UTC és a Tápé között
tape_utc19_gs

A szerdai edzőmeccsek közül a legnagyobb érdeklődéssel a Tápé újszegedi vendégjátékára tekintett a szakma. Nyolc gól esett, s egyik mester sem volt túlzottan elégedett...

Tekintse át a megyei I. osztály teljes őszi menetrendjét!A Szertár Sportbolt Csongrád megyei I. osztály átigazolási körképe itt olvasható! Böngéssze végig, ki, honnan, hová igazolt!

Másfél héttel a megyei I. osztály rajta előtt a Kertész utcában mérte össze erejét két, egyaránt a dobogós helyekre vágyó alakulat: a nyáron megerősödött Ujszegedi TC a címvédő Tápé ESK-t fogadta. Hazai oldalon munkahelyi, illetve személyes jellegű elfoglaltság miatt nem állt rendelkezésre a két kapuvédő,

Tombácz Róbert

és

Béry István

, így az ifikorú

Veres Zsoltnak

kellett beugrania. A találkozón igazságos elosztásban nyolc találatot láthattak a nézők. Az élvezetes, iramos, remek kis csörte 4-4-gyel zárult úgy, hogy fordulatokból sem volt hiány. Az újszegediek vezettek 1-0-ra, majd 2-1-nél már a látogatók jutottak előnyhöz, majd a szünetre 2-2-nél vonultak a felek. A második felvonásban előbb kétgólos előnyre tettek szert a vendégek, de 2-4-ről is talpra tudott állni az UTC. Ami a folytatást illeti, az UTC szombaton 10 órakor Hódmezővásárhelyen játssza utolsó edzőmérkőzését, míg a Tápé egy nappal korábban fejezi be a felkészülési programját, pénteken 18 órakor a SZVSE-nél vendégszerepel. Augusztus 17-étől pedig már pontokért zajlik a harc!

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Ujszegedi TC - Tápé ESK 4-4 (2-2).

Újszeged, Kertész utca.

UTC:

Veres - Szűcs D., Kerepeczki, Gajdacsi, Mészáros Z., Szentes-Bíró, Bitó, Ondrejó, Végh, Brinszky, Bernát. Cserék: Dobi, Péczely, Mészáros T., Dürgő, Joó, Balogh Á. Vezetőedző: Major László.

Tápé:

Erdei - Szűcs K., Cseh, Cinder, Márki, Németh, Bárkányi, Dlusztus, Pöszmet, K. Tóth, Pócs. Cserék: Papdi, Csordás, Kőszegi, Kárász. Vezetőedző: Paksi Péter.

Gólszerzők:

Ondrejó T. (2), Végh A. (11-esből), Bernát P., illetve K. Tóth Gy. (2), Pócs T. (2) Major László:

"Rengeteg munka vár még ránk a bajnoki rajtig..."

Paksi Péter:

"Változatlanul legnagyobb problémánk a fiatal védőink összeszokatlansága, együttes munkája. Az első félidő eredménye hízelgő volt ránk nézve, az ellenfél jóval több helyzetet dolgozott ki, még ha javarészt a mi hibáinkból is. A második félidő első húsz percét egyértelműen mi uraltuk, két góllal el is mentünk, majd elkezdünk cserélgetni, s végül egyenlített az UTC. Elég bosszantó, hogy sorozatban játsszuk a vízilabda-eredményeket. Túl sok a kapott gól, az egyéni baki, ami a dekoncentráltság, a fáradtság számlájára írható. Van még bő egy hetünk a javításra."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.