/

Kedden indul a SZIN: Szegeden a magyar zenei elit

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

DSC_0176Államalapításunk ünnepén, augusztus 20-án ingyenes nulladik nappal nyitja meg kapuit a Szegedi Ifjúsági Napok. Az utóbbi évek legerősebb jegyeladását produkáló nyárzáró fesztivál idén a hazai könnyűzenei élet színe-javát szólította a színpadra.

Hat év után Ákos, öt év után pedig a Tankcsapda tér vissza ismét Szegedre: a jövő héten, augusztus 20-án indul a Szegedi Ifjúsági Napok 2013-as rendezvénye, amely a legnagyobb hazai sztárzenekarokat hozta össze egy hatalmas nyárzáró bulira. Fellép a Magna Cum Laude, de érkezik a Punnany Massif, a Quimby, a The Carbonfools és a Kiscsillag is. A dj-k közül több külföldi híresség is pörgeti majd a hangulatot, a legismertebb a brit hip-hop zenekar, a Stereo MCs két tagja, Rob Birch és Nick Hallam. A fesztivál kezdetén, augusztus 20-án és 21-én a fővárosból érkezőknek külön SZIN-járatot is indít a vasút, melynek részleteiről alábbi cikkünkben olvashatsz!

Portálunk nyereményjáték-sorsolásán tíz napijegyet és egy bérletet is kisorsoltunk, találkozzunk odakint a Szegedi Ifjúsági Napokon!

A részletes koncertnaptár a www.szin.org oldalon érhető el, további aktuális információkról pedig a SZIN hivatalos Facebook-oldalán olvashattok!

Előző sztori

Dzsesszesebben szól majd a SZIN-en a Kravaiar + FOTÓK, VIDEÓ

Default thumbnail
Következő sztori

Az idén száz honvédtiszt tesz esküt

Legutóbbi hasonló cikkek