ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tóth Petra

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tóth Petra

2013. augusztus 8., csütörtök
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tóth Petra
toth_petra_2_2_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadio-ban és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

A Szegedi Ipari Szolgáltató Szakképző és Általános Iskola Szeged - Móravárosi Tagintézményébe jár és fodrásznak tanul mai Jó Arcunk,

Tóth Petra

. Szívesen elhelyezkedne ezzel, szereti ezt a munkát. Az ötlet, hogy fodrász legyen, onnan jött, hogy a rokonságában már van, akinek ez a szakmája és segíthet az elhelyezkedésben. Szegeden él, szereti a várost, bár már volt, hogy elköltöztek Sopronba, munka miatt, viszont mégis hazajöttek. A 17 éves lány a szabadidejében a barátjával és a barátaival van, internetezik, lófrál a városban és bulizik. Filmezni kevesebbet szokott, ha mégis ráveszi magát, akkor általában horrorfilmeket néz. A sorozatokat jobban kedveli, az egyik kedvence az Éjjel – Nappal Budapest. Olvasni egyáltalán nem szeret és nem is szokott. Imád szórakozni, de inkább a házibulikat kedveli, mint a diszkókat. Ott csak az a társaság van, akivel együtt szeretné tölteni az idejét, ezért is szereti jobban az efféle partikat. Természetesen előfordul, hogy az ismerőseivel elmennek szórakozóhelyekre is bulizni, ilyenkor általában a Retro Klubban és a Sing Sing-ben találhatóak meg. A SZIN nem vonzza, helyette szívesebben menne a Sziget fesztiválra vagy a Balaton Soundra.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

• Inna • Avicii • David Guetta • Nelly Furtado • Paul Kalkbrenner

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.