Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Sági Dóri

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sagi_Dora_1_gsHa szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadióban és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Mai Jó Arcunk, Sági Dóri, a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar anyagmérnöki szak hallgatója, érdekli és szereti is, amit tanul. Tervei között szerepel, hogy ha befejezte az alapképzést, akkor jelentkezik mesterképzésre is, vegyész szakra, és a jövőben ezzel szeretne elhelyezkedni az életben. 15 éve lakik Szegeden, és jelenleg nem is tudja máshol elképzelni az életét. Szerinte Szeged szinte mindent megad a fiataloknak, amire szükségük van, ezért is szeret itt lenni. Hétvégente egy hipermarketben dolgozgat, hogy legyen spórolt pénze.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A fiatal lány hobbija – lassan egy éve – a kettlebell. Nagyon szereti és élvezi is ezt a sportot. Szabadidejében internetezik, a barátaival van, és ha teheti, szívesen utazgat. Filmezni is szokott, a horroron kívül szinte mindent megnéz, de leginkább a vígjátékokat és a romantikus filmeket kedveli. Moziba is jár, de általában otthon ül neki, hogy megnézze, ami épp érdekli. Az újabb filmek közül az egyik kedvence a Django elszabadul, a régebbiekből pedig a Brilliáns csapda. Olvasásra sajnos nem nagyon jut ideje, ha olvas, akkor is inkább szakirodalmat, ami nem tartozik a legizgalmasabb művek közé. Szórakozni legtöbbet a Jate Klubba jár az ismerőseivel. Régebben a Szote Klub volt számára a favorit, de nagy sajnálatára, az bezárt. A SZIN-re az idén nem megy, de egyszer már volt szerencséje részt venni a fesztiválon, akkor egy napra látogatott ki.

Zenelista:

Nabiha – Never Played The Bass
Punnany Massif – Kopóggyá
David Guetta feat Ne-Yo & Akon – Play Hard
Nabiha – Mind The Gap
Belga – Boros
Beyonce – Single Ladies
Punnany Massif – Élvezd
Snoop Dogg feat Pharrell Williams – Drop It Like It’s Hot
Brains – Ladies Obsession
Irie Maffia – Hands In The Air

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Előző sztori

Fejbelövéssel fenyegette feleségét – éles fegyver volt nála + VIDEÓ

Következő sztori

Negyven fokban főhetünk egész héten?