ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Sági Dóri

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Sági Dóri

2013. augusztus 5., hétfő
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Sági Dóri
Sagi_Dora_1_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadióban és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Mai Jó Arcunk,

Sági Dóri

, a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar anyagmérnöki szak hallgatója, érdekli és szereti is, amit tanul. Tervei között szerepel, hogy ha befejezte az alapképzést, akkor jelentkezik mesterképzésre is, vegyész szakra, és a jövőben ezzel szeretne elhelyezkedni az életben. 15 éve lakik Szegeden, és jelenleg nem is tudja máshol elképzelni az életét. Szerinte Szeged szinte mindent megad a fiataloknak, amire szükségük van, ezért is szeret itt lenni. Hétvégente egy hipermarketben dolgozgat, hogy legyen spórolt pénze.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A fiatal lány hobbija - lassan egy éve - a kettlebell. Nagyon szereti és élvezi is ezt a sportot. Szabadidejében internetezik, a barátaival van, és ha teheti, szívesen utazgat. Filmezni is szokott, a horroron kívül szinte mindent megnéz, de leginkább a vígjátékokat és a romantikus filmeket kedveli. Moziba is jár, de általában otthon ül neki, hogy megnézze, ami épp érdekli. Az újabb filmek közül az egyik kedvence a Django elszabadul, a régebbiekből pedig a Brilliáns csapda. Olvasásra sajnos nem nagyon jut ideje, ha olvas, akkor is inkább szakirodalmat, ami nem tartozik a legizgalmasabb művek közé. Szórakozni legtöbbet a Jate Klubba jár az ismerőseivel. Régebben a Szote Klub volt számára a favorit, de nagy sajnálatára, az bezárt. A SZIN-re az idén nem megy, de egyszer már volt szerencséje részt venni a fesztiválon, akkor egy napra látogatott ki.

Zenelista:

Nabiha – Never Played The Bass Punnany Massif – Kopóggyá David Guetta feat Ne-Yo & Akon – Play Hard Nabiha – Mind The Gap Belga – Boros Beyonce – Single Ladies Punnany Massif – Élvezd Snoop Dogg feat Pharrell Williams - Drop It Like It’s Hot Brains – Ladies Obsession Irie Maffia – Hands In The Air

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.