Ingyen látogathatja pénteken a zentai zöldfesztivált minden szegedi!

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

green futureIngyenes belépést biztosítanak minden szegedi számára a zentai Green Future Modern Electronic Music Festival pénteki napjára! A zöld fesztiválon nappal környezettudatos rendezvények, este pedig hatalmas bulik várják a kilátogatókat!

Zöld fesztivált rendeznek Zentán, a Népkertben augusztus 14-17 között. A Green Future Modern Electronic Music Festival azonban nemcsak egy hagyományos nyári rendezvény lesz, hanem specialitása, hogy hatalmas tömegeket mozgat meg a környezetvédelem, a sport, a kultúra, az összetartás és kikapcsolódás jegyében – írják a zentai fesztivál szervezői. A rendezvényen éjjel-nappal mozgalmas az élet: napközben zumba, drogprevenciós előadások, sportesemények és zöld programok várnak minden érdeklődőt, éjszaka pedig a lemezlovasok veszik át a főszerepet, mégpedig olyanok, akik ritkán látogatnak el a Vajdaságba. A fellépők között szerepel majd az Anima Sound System, Chris Lawyer, Edo Denova, Muzzaik, Christopher Ank (Italy), Purebeat, Roberto, Radio AS FM Party, Stupid Disco, Dave Martin, Suck my Disco, Space Motion és még sokan mások.

Az All In PartyRadio és a Suck My Disco jóvoltából a Vajdaság legújabb és legmenőbbnek ígérkező fesztiválja, a Green Future Modern Electronic Music Festival pénteki napja (augusztus 16.) a szegedi lakosok számára ingyenesen látogatható. Portálunk partner-rádiója egy nyereményjátékot is hirdetett a rendezvényre, melyről az esemény Facebookos oldalára kattintva tudhatunk meg többet!

Előző sztori

Labdarúgás: bajnoki főpróba a kupában a megyei csapatoknak

Következő sztori

Az első fordulóban búcsúztak a férfi tőrözők (FRISSÜL!) + FOTÓK