Bulvár

Három kábítószercsempész ellen emelnek vádat

Három kábítószercsempész ellen emelnek vádat

2013. augusztus 8., csütörtök
Három kábítószercsempész ellen emelnek vádat

Három kábítószercsempész ülhet a vádlottak padjára. Mindhárman kábítószert - marihuannát és amfetamint - próbáltak hazánkba juttatni a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen keresztül - írja a police.hu.

Egy 20 éves montenegrói férfi 2012. december 6-án egy szerbiai autóbuszon utazva akart belépni az országba. A pénzügyőrök a jármű utánfutójában elhelyezett bútorlapokat megfúrva 22,5 kilogramm marihuánát találtak. A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség kábítószereső kutyája 2013. február 1-én jelezte, hogy egy szerbiai autóbusz rakterében szállított faajtóban gyanús anyag lehet. A rejtekhelyről 23 csomag, összesen 13,3 kilogramm marihuána került elő. A deszkából készült ajtót S. M. 22 éves montenegrói állampolgár helyezte el a buszban. Szintén a rendőrség kábítószereső kutyája talált csaknem fél kilogramm amfetamint egy szerbiai autóban 2013. április 30-án. A két csomag miatt az autó sofőrje, C. B. 32 éves szerbiai férfi ellen indult büntetőeljárás. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban mindhárom férfival szemben folytatott nyomozás befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal a Csongrád Megyei Főügyészségnek megküldte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.