Hamis karszalagok a SZIN-en

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A SZIN biztonsági szolgálata tömegesen szűri ki a hamis karszalaggal belépőket, csütörtök délután a rendőrség elfogott egy hamis karszalagokat gyártó férfit.

A Szegedi Ifjúsági Napok szervezője, a Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. kiemelt figyelmet fordít a fesztiválra érkezők beléptetésével kapcsolatban. „Minden fesztiválra érkező belépésre jogosító karszalagja egyesével átvizsgálásra kerül annak érdekében, hogy csak és kizárólag érvényes karszalaggal rendelkezők léphessenek be a SZIN területére. Az érvényes karszalagok egyedi és rejtett biztonsági jelöléssel vannak ellátva. A körültekintő és jól előkészített intézkedéseknek köszönhetően a SZIN biztonsági szolgálata tömegesen szűri ki a hamis karszalaggal belépőket” – nyilatkozta Kurucsai János a SZIN sajtószóvivője, majd hozzátette: „A Szegedi Rendőrkapitányság gyors és hatékony munkájának köszönhetően elfogta azt a gyanúsítottat, aki az ügy hátterében állhat”. Erről a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság hivatalos közleményében a oldalon számol be az alábbiak szerint:

“Elfogta a Szegedi Rendőrkapitányság azt a 35 éves férfit, akit a gyanú szerint a SZIN fesztiválra hamis beléptető karszalagokat készíttetett és hozott forgalomba. A szegedi nyomozók 2013. augusztus 22-én tartott házkutatások során több száz hamis karszalagot foglaltak le. L. Ádámot a Szegedi Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását” – írja a rendőrség közleménye.

Default thumbnail
Előző sztori

Szombaton pénteki rend szerint fogad a kormányhivatal

Default thumbnail
Következő sztori

Hátország: kettős vásárhelyi siker a bajnoki rajton

Legutóbbi hasonló cikkek