Közélet

Ha iskolakezdés, akkor Coop Papír! + FOTÓK

Ha iskolakezdés, akkor Coop Papír! + FOTÓK

2013. augusztus 27., kedd
Ha iskolakezdés, akkor Coop Papír! + FOTÓK
coop03_gs

Ha a szeptemberi becsöngetésre készül, akkor mindent egy helyen megtalálhat a Szeged Nagyáruház földszintjén a Coop Papírnál, ahol folyamatos akciókkal és bevásárlónapokkal is várják a vásárlókat.

Az iskolakezdést folyamatos akciókkal, illetve szeptember másodikától negyedikéig ismételten bevásárlónapokkal teszi könnyebbé a Coop Szeged Zrt. papír-írószer üzlete. A Szeged Nagyáruház földszintjén mindent egy helyen megtalál, a kínálatban a legdivatosabb táskák, kiegészítők mellett kimondottan balkezeseknek készített füzeteket, továbbá diszlexiásoknak, diszgráfiásoknak speciális füzeteket és egyéb tanulást segítő eszközöket is vásárolhat. Az üzletvezető tapasztalatai szerint a szülők többnyire listával érkeznek, az iskolák pontosan megszabják, mire van szüksége a diáknak a szeptembertől kezdődő tanévben. Egyes intézmények extra igényeket is támasztanak, speciális csőtollat, parafatáblát is előírnak, amit szintén megtalálhat a Coop Papírnál. Sok mindentől függ, mennyibe is kerül az iskolakezdés a szülőknek, pár ezer vagy akár több tízezer forintot is otthagyhatunk a pénztárnál attól függően, hogy sima, egyszerű füzetet vagy mintásat választanak, netán iskolatáskát is vásárolnak.

Az első osztályba készülőknek speciális, úgynevezett doboztáskákat is kínálnak, melyek maximum egy kilogramm súlyúak, továbbá merevített az aljuk és az oldaluk. A nagyobbak a legdivatosabb oldaltáskák és hátizsákok közül válogathatnak, és az üzletvezető tapasztalatai szerint míg a kisiskolásoknál a mesefigurás táskák a kelendőek, addig a középiskolások a népszerű futballcsapatok emblémáival ellátottakat preferálják. A Pókember, a Verdák és a Monster High egyaránt divatos, ezenkívül a Barcelona és a Real Madrid volt az idei sláger. Természetesen nemcsak a táskákon jelennek meg ezek a figurák és emblémák, hanem tolltartókon, füzeteken és irattartókon egyaránt. A tájképes és városokat ábrázoló füzetek is kiegészítők is népszerűek a Coop Papírnál, melyekből szintén széles választékot találnak a vásárlók. Törzsvásárlóikat egyedi kedvezményekkel várják, illetve hamarosan diákoknak és pedagógusoknak további engedményeket vezetnek be. Új szolgáltatások is indulnak szeptemberben a papír-írószerben: fénymásolás, nyomtatás, spirálozás, laminálás. Tervezik, hogy szolgáltatásaik körét a jövőben is folyamatosan bővítik. Ha a szeptemberi becsöngetésre készülünk, a májusban nyitott üzletet érdemes felkeresni, hiszen minden elköltött ezer forint után egy pecsétet kap a vásárló a pénztárnál, melyeket ajándékokra válthat be. Az aktuális akciókról további információkat ITT találhat. A Coop Papír a Nagyáruház földszintjén hétfőtől péntekig 8.30-tól 19 óráig, míg szombaton 8.30 és 15 óra között várja vásárlóit. (X)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.