Befőttesüvegben a marihuána

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Négy fiatalt állítottak elő a rendőrök kábítószer birtoklása miatt a SZIN-ről, akik befőttes üvegben szerettek volna marihuánát becsempészni – írja a police.hu

Egy 16, két 19 és egy 26 éves fiatalember ellen indult kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt eljárás, miután kábítószernek minősülő anyagokat találtak náluk a rendőrök 2013. augusztus 21-én.

A 16 éves fiú egy befőttesüvegben szeretett volna „füvet” vinni a rendezvény területére. A két 19 éves fiatal a Torontál téren akadt fenn az ellenőrzésen, míg egy 26 éves zsanai fiatal amfetamin tartalmú tablettákat tartott magánál.

Egy gramm marihuánával ment volna a SZIN-re

Már a SZIN nulladik napján, augusztus 20-án lebukott a bejáratnál az a 23 éves fiatalember, aki 1 gramm marihuánát szándékozott bevinni a SZIN-re.

A Szegedi Ifjúsági Napok biztonsági szolgálatának munkatársai jelezték a helyszínen szolgálatot teljesítő rendőröknek, hogy egy, a fesztiválra igyekező fiatalember csomagjának átvizsgálása során egy zacskó kábítószergyanús növényi törmeléket találtak. A szegedi rendőrök lefoglalták az 1 gramm mennyiségű, marihuánagyanús anyagot. A 23 éves S. Bencét az egyenruhások előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra és kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene büntetőeljárást.

Előző sztori

Hatvanéves Magyarország egyik legnépszerűbb csokija

Default thumbnail
Következő sztori

SZIN-re lép a kormányhivatal

Legutóbbi hasonló cikkek