Szórakozás

Befőttesüvegben a marihuána

Befőttesüvegben a marihuána

2013. augusztus 22., csütörtök
Befőttesüvegben a marihuána

Négy fiatalt állítottak elő a rendőrök kábítószer birtoklása miatt a SZIN-ről, akik befőttes üvegben szerettek volna marihuánát becsempészni - írja a police.hu

Egy 16, két 19 és egy 26 éves fiatalember ellen indult kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt eljárás, miután kábítószernek minősülő anyagokat találtak náluk a rendőrök 2013. augusztus 21-én. A 16 éves fiú egy befőttesüvegben szeretett volna „füvet” vinni a rendezvény területére. A két 19 éves fiatal a Torontál téren akadt fenn az ellenőrzésen, míg egy 26 éves zsanai fiatal amfetamin tartalmú tablettákat tartott magánál.

Egy gramm marihuánával ment volna a SZIN-re

Már a SZIN nulladik napján, augusztus 20-án lebukott a bejáratnál az a 23 éves fiatalember, aki 1 gramm marihuánát szándékozott bevinni a SZIN-re. A Szegedi Ifjúsági Napok biztonsági szolgálatának munkatársai jelezték a helyszínen szolgálatot teljesítő rendőröknek, hogy egy, a fesztiválra igyekező fiatalember csomagjának átvizsgálása során egy zacskó kábítószergyanús növényi törmeléket találtak. A szegedi rendőrök lefoglalták az 1 gramm mennyiségű, marihuánagyanús anyagot. A 23 éves

S. Bencét

az egyenruhások előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra és kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene büntetőeljárást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.