/

Véletlenül éles lőfegyvert lopott egy makói családi házból a betörő + VIDEÓ

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

lofegyverLőfegyvereket és hozzájuk tartozó lőszereket lopott el egy betörő Makón – írja a police.hu.

A Makói Rendőrkapitányságra 2013. június 14-én érkezett bejelentés arról, hogy betörtek az Almási utca egyik családi házába, ahonnan különböző háztartási tárgyakat tulajdonítottak el. A makói rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki B. Lászlót. A 35 éves helybeli férfi beismerte, hogy a házból egy diplomata táskát is ellopott, amiben lőfegyvereket és hozzájuk tartozó lőszereket talált. B. László egyik ismerősét kérte meg, hogy értékesítse a nem várt zsákmányt.

Mivel éles lőfegyverekről volt szó, a Makói Rendőrkapitányság a Terrorelhárítási Központ közreműködését kérte S. Béla elfogásában. A 47 éves férfit a TEK műveleti egysége 2013. július 9-én makói otthonából állította elő, ahol a rendőrök lefoglalták a fegyvereket és a hozzájuk tartozó lőszereket is.

A Makói Rendőrkapitányság visszaélés lőfegyverrel bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a két férfi ellen. B. Lászlót őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. S. Béla szabadlábon védekezhet.

A makói rendőrök megállapították, hogy a más ügyben előzetes letartóztatásban lévő „sértett” sem jogszerűen jutott a fegyverekhez, így ellene is büntetőeljárás indult.

Előző sztori

Megállapodást írt alá Orbán Viktor a kiemelt sportágak vezetőivel

Következő sztori

A legalább hétórás éjszakai alvás véd a szívbetegségektől

Legutóbbi hasonló cikkek