Bulvár

Véletlenül éles lőfegyvert lopott egy makói családi házból a betörő + VIDEÓ

Véletlenül éles lőfegyvert lopott egy makói családi házból a betörő + VIDEÓ

2013. július 9., kedd
Véletlenül éles lőfegyvert lopott egy makói családi házból a betörő + VIDEÓ
lofegyver

Lőfegyvereket és hozzájuk tartozó lőszereket lopott el egy betörő Makón - írja a police.hu.

A Makói Rendőrkapitányságra 2013. június 14-én érkezett bejelentés arról, hogy betörtek az Almási utca egyik családi házába, ahonnan különböző háztartási tárgyakat tulajdonítottak el. A makói rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki

B. Lászlót

. A 35 éves helybeli férfi beismerte, hogy a házból egy diplomata táskát is ellopott, amiben lőfegyvereket és hozzájuk tartozó lőszereket talált. B. László egyik ismerősét kérte meg, hogy értékesítse a nem várt zsákmányt. Mivel éles lőfegyverekről volt szó, a Makói Rendőrkapitányság a Terrorelhárítási Központ közreműködését kérte S. Béla elfogásában. A 47 éves férfit a TEK műveleti egysége 2013. július 9-én makói otthonából állította elő, ahol a rendőrök lefoglalták a fegyvereket és a hozzájuk tartozó lőszereket is. http://www.youtube.com/watch?v=jUTLiVoKPbo A Makói Rendőrkapitányság visszaélés lőfegyverrel bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a két férfi ellen. B. Lászlót őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. S. Béla szabadlábon védekezhet. A makói rendőrök megállapították, hogy a más ügyben előzetes letartóztatásban lévő „sértett” sem jogszerűen jutott a fegyverekhez, így ellene is büntetőeljárás indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.