Közélet

Várják a választásokat a Kass Galériában

Várják a választásokat a Kass Galériában

2013. július 17., szerda
Várják a választásokat a Kass Galériában
1005305_642153392462748_1746957202_n

Július 21-én, vasárnap délután négy órától a Tudósok együttes frontemberének, drMáriásnak nyílik kiállítása a Kass Galériában.

A Móra Ferenc Múzeum és a MASZK Egyesület - THEALTER '13 támogatásában "Jaj, de várom már a választásokat" címmel kiállítás nyílik a Tudósok együttes frontemberének műveiből a Kass Galériában. DrMáriás író, festő, zenész, a Tudósok együttesben zenél. Belgrádban folytatta művészeti tanulmányait, 1991-ben költözött Magyarországra az egykori Jugoszláviából. Összművészetinek is mondható munkásságára főleg a harsány és kritikai hangvétel, valamint a kelet-európai identitásból, történelmi és politikai sajátosságokból fakadó létkérdések jellemzők. Alkotói nyelvezetében az avantgárd, a dadaizmus, a pop-art és a szürrealizmus eszközeivel operál. Számos egyéni és csoportos kiállítás résztvevője. Művészeti, közírói tevékenységét társadalomsebészetként definiálja. A Tudósok zenekar énekes-trombitás-harsonás-szaxofonos vezetője. 2011-ben „Párhuzamos kultúráért” díjjal tüntették ki a Mediawave Fesztiválon. Aznap este 11 órától Tudósok koncertre is várják az érdeklődőket a Rongy kocsmába! Részletek a plakáton alább.

Meghivo drMáriás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.