Írjon nekünk
Gazdaságvédelmi akcióterv
Gazdaságvédelmi akcióterv
Gazdaságvédelmi akcióterv
Gazdaságvédelmi akcióterv
Gazdaságvédelmi akcióterv

Rúzs

Szegeden debütált a nyár strandregényének ígérkező Hullámok csapdája + FOTÓK, VIDEÓ

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

konyvbemutato18_gs„Boldogságburokban élek, a célom, hogy szórakoztassak és örömet szerezzek az olvasóknak” – fogalmazott Borbás Edina Hullámok csapdája című könyve bemutatóján.

„Nyáron ki akarunk kapcsolódni, el akarunk varázsolódni. Ez a könyv pont erre való” – fogalmazott Borbás Edina a Szabadság úszóházon rendezett könyvbemutatóján. A fiatal hódmezővásárhelyi írónő nem véletlenül választotta az úszóházat a bemutató helyszínéül, hiszen most megjelent első regénye New Yorkból Genovába kalauzolja el az olvasót, méghozzá egy hajón.

Ahogy fogalmazott, célja, hogy az olvasóknak örömet szerezzen, szórakoztatni szeretné őket történetével, s átadni nekik valamit abból, ami áthatja életét: a boldogságra való törekvésből. Az a legnagyobb vágya, hogy az olvasó is lássa maga előtt a történet szereplőit, az egész cselekményt, hogy elinduljon egy igazi mozi, s élvezzék a kötetét, az olvasással töltött perceket. Ő maga előtt látta folyamatosan a történéseket, s az is nagyon érdekli, hogy vajon egy másik ember képzeletében miként elevenedik meg. A Hullámok csapdája című könyvét ajánlja nőknek, számukra ez igazi kikapcsolódást, könnyed nyári szórakozást jelent, de emellett a férfiaknak is, az írónő szerint így beleláthatnak egy nő fejébe.

Borbás Edina portálunknak elmondta, gyermekkora óta rendkívül élénk a fantáziája, állandóan történetek járnak a fejében, s nagyon sokáig azt hitte, mindenki hasonlóan éli mindennapjait. „Amikor mélyebben beszélgettem másokkal, rádöbbentem, nem mindenki fantáziál, mint én. Természetesen nem tudok mindent belesűríteni egy könyvbe, ezért is van nagyon sok történet. Már készül a Hullámok csapdájának a második része, a fejemben már nagyjából összeállt, illetve két további is ott motoszkál” – fogalmazott. Egy könyvet már írt, de úgy látja, azon még dolgoznia kell, egyelőre, ahogy fogalmazott, pihenteti.

Télen kezdett neki a Hullámok csapdájának, szüksége volt a tél nyugalmára és csöndjére, a hosszú éjszakákra, hogy dolgozhasson. „Ahogy kisüt a nap, a szabadba vágyódok, de télen három hónap alatt elkészült a könyv, gyakorlatilag benne éltem a történetben” – tette hozzá. A könyvbemutatón kiderült, volt olyan párbeszéd, amit gyakorlatilag el is játszott a férjével, hogy lássa, egyáltalán életszerű-e az, amit kitalált.

Kiderült az is, hogy a könyv alapötletét egy barátokkal tervezett, végül elmaradt hajóút adta, ami annyira megragadta az írónő képzeletét, hogy kézenfekvő számára, hogy egy hajón fog játszódni a története. Főhősnője, Arabella egy kedves, kerekded művészlélek, Edina szerint olyan személy bontakozik ki a könyv lapjain, akinek az életébe bele tudjuk helyezni magunkat. Hangsúlyozta, akárcsak Arabella, a többi szereplő is a képzeletének a szülötte, nem ismerőseiről vagy netán rokonairól mintázta őket. Egy-egy egyezés természetesen van, például a férje is olyan típusú férfi, akit meg kellett hódítani, s ez igaz regényének főhősére is.

A kötet bemutatójára Edina testvére, Borbás Erika énekesnő egy különleges meglepetéssel készült, a regényhez kötődő dallal lepte meg a hódmezővásárhelyi írónőt, melynek a magyar szövegét Badonics Adrienn írta, míg a hangszerelés Balaton Endre nevéhez fűződik.

Aki többet szeretne megtudni Borbás Edina Hullámok csapdája című könyvéről, ITT tájékozódhat.

Rúzs

Fenséges fürjes finomságok + FOTÓK

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Vitaminban gazdag, alacsony a koleszterin tartalma és a tyúktojásra allergiások is fogyaszthatják. Az üvegbe zárt fürjes finomságok, az első kóstolásnál leginkább a felejthetetlen „akarok még” érzését váltják ki.

Tovább olvasom

Rúzs

Répás finomságokkal hódítanak a domaszékiek

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Tarolt a répalé és a répalekvár a Csongrád Megyei Értékek Napján. Az ínyenc fogásokat nem csak a kifinomult gasztrokibicek tudják megkreálni. Az egyszerű receptek alapján bárki könnyedén elkészítheti őket.

Tovább olvasom

Egyetem

Uzsonnabarát iskolatáska, soha el nem törő vonalzó + FOTÓK

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Másfél hónap múlva kezdődik a tanév. Az üzletekben már javában beszerezhetjük a szükséges kellékeket. Talán meglepő, de az örökké változó divat ezt a területet sem kíméli, így évről évre újabb trendekkel találkozhatunk a polcokon.

Tovább olvasom

Aktuál