Péntektől ismét kamiondübörgés Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

kamion_gyorsul_2011_it-26Gépóriások lepik el július 20-ától a Sziksósfürdő környékét. A XXIII. Nemzetközi Kamionos Country Találkozó ezúttal is bővelkedik koncertekben, és természetesen a gyorsulási verseny sem maradhat el.

Kamionos konvoj vonul keresztül Szegeden július 20-án, pénteken 17 órától, jelezve, ismét találkoznak a monstrumok szerelmesei. A XXIII. Nemzetközi Kamionos Country Találkozón pénteken este koncertekre invitálják az érdeklődőket, fellép a Smart Jam Band, majd diszkó várja a vendégeket a szikin. A szombati nap programjai a sziksósfürdői strand területén zajlanak, a gyermekprogramok mellett kamionos terepügyességi versenyt is rendeznek, de rugóemelő, féktárcsagurító, kötélhúzó, sőt női- és férfi szkander versenyeken is összemérhetik erejüket az indulók. Nincs kamionos találkozó női vizespóló verseny nélkül, és a legszebb kamiont is e napon választják ki. A színpadon a Caliana Hastánccsoportot a River country együttes, majd a Heaven Street Seven váltja, míg a Nyughatatlan együttes után Vízparti Twist Party lesz Patkós Doktorral.

A hagyományokhoz híven a vasárnapi programok helyszíne a Huszár Mátyás rakpart lesz, a kamiongyorsulási verseny 14 órakor kezdődik, amit 16 órakor Street Fighter Show követ.

A XXIII. Nemzetközi Kamionos Country Találkozóról bővebben ITT és ITT olvashat, a rendezvény plakátját az alábbi linkre kattintva éri el.

Előző sztori

Imádnak férjhez menni a szegedi vár mellett + FOTÓK

Következő sztori

Ipsos: a Fidesz 25, az MSZP 15 százalékon áll