Kultúra

Öt fénykép a belépőjegy az Alsóvárosi Ferences Látogatóközpontba

Öt fénykép a belépőjegy az Alsóvárosi Ferences Látogatóközpontba

2013. július 7., vasárnap
Öt fénykép a belépőjegy az Alsóvárosi Ferences Látogatóközpontba

Öt fényképért cserében bárki ingyen látogathatja a szegedi Alsóvárosi Ferences Látogatóközpontot július 14-én és 16-án: a kolostor rejtelmeit megörökítő látogatók belépőjegy nélkül barangolhatnak az ódon falak között, az elkészült felvételekkel pedig fotópályázaton vehetnek részt.

Különleges kezdeményezést hirdet az Alsóvárosi Ferences Látogatóközpont: július 14-én, vasárnap, és július 16-án, kedden ingyen tekinthetik meg a kolostort azon lelkes érdeklődők, akik látogatásukról öt fotót készítenek, majd a képekkel egy fotópályázaton is elindulnak. Így tehát várják azokat a jelentkezőket, akik szeretnék megörökíteni a gyógynövényes kert, a kőtár, a kvadrum, a szerzetesi ebédlő, a refektórium vagy a sekrestye rejtett zugait, különleges részleteit. Az elkészült felvételek közül szakmai zsűri válogatja ki a legjobb műveket, melyek felkerülnek a látogatóközpont Facebook-os oldalára is. További közönségszavazás után születnek majd meg a nyertesek: összesen három kategóriában hirdetnek győztest, akik csoportos misebor-kóstolón vagy interaktív gyerekfoglalkozáson vehetnek részt. Az ingyenes látogatáson előzetes bejelentkezéssel vehetnek részt az érdeklődők. A belépés és a fotópályázat részleteiről a www.latogatobarat.hu oldalon található további információ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.