Öt fénykép a belépőjegy az Alsóvárosi Ferences Látogatóközpontba

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Öt fényképért cserében bárki ingyen látogathatja a szegedi Alsóvárosi Ferences Látogatóközpontot július 14-én és 16-án: a kolostor rejtelmeit megörökítő látogatók belépőjegy nélkül barangolhatnak az ódon falak között, az elkészült felvételekkel pedig fotópályázaton vehetnek részt.

Különleges kezdeményezést hirdet az Alsóvárosi Ferences Látogatóközpont: július 14-én, vasárnap, és július 16-án, kedden ingyen tekinthetik meg a kolostort azon lelkes érdeklődők, akik látogatásukról öt fotót készítenek, majd a képekkel egy fotópályázaton is elindulnak. Így tehát várják azokat a jelentkezőket, akik szeretnék megörökíteni a gyógynövényes kert, a kőtár, a kvadrum, a szerzetesi ebédlő, a refektórium vagy a sekrestye rejtett zugait, különleges részleteit.

Az elkészült felvételek közül szakmai zsűri válogatja ki a legjobb műveket, melyek felkerülnek a látogatóközpont Facebook-os oldalára is. További közönségszavazás után születnek majd meg a nyertesek: összesen három kategóriában hirdetnek győztest, akik csoportos misebor-kóstolón vagy interaktív gyerekfoglalkozáson vehetnek részt.

Az ingyenes látogatáson előzetes bejelentkezéssel vehetnek részt az érdeklődők. A belépés és a fotópályázat részleteiről a www.latogatobarat.hu oldalon található további információ.

Default thumbnail
Előző sztori

Felszámolták az ideiglenes gátakat Szigetmonostoron

Default thumbnail
Következő sztori

Universiade: Kikapott a férfi vízilabda-válogatott

Legutóbbi hasonló cikkek