Bulvár

Nagymamájánál rejtette el a lopott parfümöt a mindszenti férfi

Nagymamájánál rejtette el a lopott parfümöt a mindszenti férfi

2013. július 2., kedd
Nagymamájánál rejtette el a lopott parfümöt a mindszenti férfi
parfumok

A nagymamájánál rejtette el a betörésből származó parfümöket egy 25 éves mindszenti férfi. Korábban egymillió forint értékben cigarettát is lopott, de azt már elfüstölte.

A bejelentéstől számított néhány órán belül előállították a hódmezővásárhelyi nyomozók azt a férfit, aki 2013. július 1-ére virradó éjszaka betört a mindszenti gyógynövényboltba.

F. László

mintegy negyvenezer forint értékű parfümöt pakolt össze, amit nagymamája házában az aknába rejtett el. A fiatalember nem kímélte a boltot, az egész üzletet feldúlta, még a pénztárgépet is megpróbálta kinyitni. A házkutatás során a rendőrök lefoglalták az ellopott kozmetikai termékeket. F. László beismerte, hogy 2013. február 22-én hajnalban társával egy mindszenti vegyeskereskedésbe is betörtek, ahonnan közel egymillió forint értékben loptak cigarettát. A zsákmány rá eső részét időközben már elfüstölte. A 25 éves férfi ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás őrizetbe vétele mellett. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság előterjesztést tett az ügyészség felé a fiatalember gyorsított eljárás keretében történő bíróság elé állítására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.