Sport

Labdarúgás: magabiztosan verte romániai ellenfelét a Csanádpalota

Labdarúgás: magabiztosan verte romániai ellenfelét a Csanádpalota

2013. július 20., szombat
Labdarúgás: magabiztosan verte romániai ellenfelét a Csanádpalota
Csanadpalota_mj-002

Kiütéses győzelemmel kezdte felkészülését a Csanádpalota a román megyei másodosztályú Sajtény együttese ellen.

A Csongrád megyei I. osztály elmúlt esztendei küzdelmeiben a bajnoki címért is sokáig versenyben lévő Csanádpalota az Arad közelében fekvő partiumi település, Seitin (Sajtény) együttesét fogadta első felkészülési meccsén. A hazaiaknál három új játékos szerepelt Aradról a kapus

Toporec

, valamint mezőnyben

Goldis

és

Negru

személyében. A találkozón hamar kiviláglott a két egység közötti tudásbeli különbség, s viszonylag szoros, 2-1-es félidei vezetés után a hazaiak magabiztos győzelmet arattak ellenfelükkel szemben, az új szerzemény Goldis két találatot is jegyzett. A csapat hétfőtől egy hétig Nagyváradon edzőtáborozik, ahol napi három edzés a program, továbbá két helyi klubbal is megmérkőznek a palotaiak. Hazatértük után, július 31-én és augusztus 3-án a Békés megyei Mezőhegyes gárdájával játszanak egy-egy meccset itthon és idegenben, majd augusztus 10-én kupameccset vívnak az országos főtáblán, az ellenfél a július 23-i sorsoláson derül ki.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés:

Csanádpalota FC - Sejtin (Sajtény) 6-1 (2-1)

Csanádpalota:

Toporec - Halász, Luculescu, Varga, Vlad, Siclovan, Cotuna, Corbu, Goldis, Negru, Erdélyi.

Játszott még:

Lakatos, Gabor, Tambor, Veréb, Trényi, Kapitány.

Csanádpalotai gólszerzők:

Veréb 2, Goldis 2, Trényi, Siclovan. Molnár László:

"A felkészülés első edzőmeccsén a formának megfelelő színvonalon játszottunk, nagyobb játéktudásunk kidomborodott a mérkőzés folyamán."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.