Sport

Kalandfilmes reklám a vívó világbajnokságra + VIDEÓK

Kalandfilmes reklám a vívó világbajnokságra + VIDEÓK

2013. július 30., kedd
Kalandfilmes reklám a vívó világbajnokságra + VIDEÓK
MOL_vivo_vb_2013

Olimpiai bajnokkal és kalandos, izgalmas reklámfilmekkel népszerűsítik az augusztus 5-én kezdődő MOL Vívó Világbajnokságot, melynek a SYMA Csarnok ad otthont - olvasható a www.reklamklub.com oldalon.

A reklámos szakportál szerint

Szilágyi Áron

londoni sikerével nagy lendületet vett itthon a sportág, bár a vívás annak ellenére sem tartozik a legnézettebb sportok közé, hogy számunkra igazi, valahol mélyen azért mindenki rajong érte. Ma – a lőfegyverek korában – ugyan már elavult fegyvernek számít, de a régi idők nosztalgiája a mai napig élénken pislákol a mozifilmek celluloidszalagjain. Legyen szó sci-firől, középkori drámáról, szamuráj-, kalóz- vagy szandálos filmről, a vívós párbaj-jelenetek rendszerint a cselekmény csúcspontján kerülnek elő, amikor a feszültség és az izgalom a tetőfokára hág. http://www.youtube.com/watch?v=m3zUkN5MbkI A világbajnokság szervezői is ezt az aspektust ragadták meg, és nagyították fel a sportág népszerűsítésekor. Nem kérdés ugyanis, hogy a hasonló volumenű világesemények rendezési jogáért gyakran inkább presztízsből, semmint anyagi megfontolásból versenyeznek az országok, mivel egy világ- vagy Európa-bajnokság megszervezése túlmutat magán az eseményen. Népszerűsíti a sportágat, fejleszti az infrastruktúrát, az eseményre fordított szponzori és állami támogatás tehát hosszú távú befektetés. A szervezők a vívásra, mint a kalandfilmek közkedvelt harci momentumára reflektálva reklámozzák a magyarországi eseményt. Nem is rosszul… http://www.youtube.com/watch?v=dVdqxj64hUg

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.