Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Németh Szilvia

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

SZS20130709_nemeth_szilvia_001Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Mai Jó Arcunk, a 17 éves Németh Szilvia közgazdász szakra jár a Szegedi Gazdasági Középiskola Vasvári Pál Tagintézményébe. A középiskolás lánynak még nincsenek kiforrott tervei a jövőre nézve. Mint mondta, elképzelhetőnek tartja, hogy az iskolában tanultakat fogja folytatni, de az is lehet, hogy OKJ-s képzést választ az érettségi után. Nagyon érdekli a szakácsmesterség, ezért meglehet, hogy e mellett dönt majd.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Már pár éve nem él korábbi szenvedélyének, de azelőtt 10 évig táncolt. Olyan általános iskolában kezdte tanulmányait, ahol különösen nagy hangsúlyt fektettek a táncra, így korán megismerkedett ezzel a mozgásformával. Az alapok elsajátítását követően a ritmikus táncok felé vette az irányt. Mint mondta, nem bánkódik amiatt, hogy abbamaradt a dolog. Középiskolai éveiben rá akar feküdni a tanulásra, hogy érettségi után sikeresen felvételizhessen. A 40 és annyi, a Dögölj meg John Tucker csak néhány film a kedvencei közül, de ebből is látszik, hogy inkább a romantikus vígjátékok vonalát részesíti előnyben.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):
– Lil Wayne
– Rihanna
– Avicii
– Beyoncé
– Pink

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Előző sztori

Labdarúgás: a Középső csoportba került a Szeged 2011

Következő sztori

Minden harmadik embernek van idegrendszeri problémája