ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Németh Szilvia

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Németh Szilvia

2013. július 12., péntek
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Németh Szilvia
SZS20130709_nemeth_szilvia_001

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Mai Jó Arcunk, a 17 éves

Németh Szilvia

közgazdász szakra jár a Szegedi Gazdasági Középiskola Vasvári Pál Tagintézményébe. A középiskolás lánynak még nincsenek kiforrott tervei a jövőre nézve. Mint mondta, elképzelhetőnek tartja, hogy az iskolában tanultakat fogja folytatni, de az is lehet, hogy OKJ-s képzést választ az érettségi után. Nagyon érdekli a szakácsmesterség, ezért meglehet, hogy e mellett dönt majd.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Már pár éve nem él korábbi szenvedélyének, de azelőtt 10 évig táncolt. Olyan általános iskolában kezdte tanulmányait, ahol különösen nagy hangsúlyt fektettek a táncra, így korán megismerkedett ezzel a mozgásformával. Az alapok elsajátítását követően a ritmikus táncok felé vette az irányt. Mint mondta, nem bánkódik amiatt, hogy abbamaradt a dolog. Középiskolai éveiben rá akar feküdni a tanulásra, hogy érettségi után sikeresen felvételizhessen. A 40 és annyi, a Dögölj meg John Tucker csak néhány film a kedvencei közül, de ebből is látszik, hogy inkább a romantikus vígjátékok vonalát részesíti előnyben.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

– Lil Wayne – Rihanna – Avicii – Beyoncé – Pink

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.