ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Ficsor Zsófia

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Ficsor Zsófia

2013. július 11., csütörtök
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Ficsor Zsófia
SZS20130709_ficsor_zsofia_001

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Mai Jó Arcunk

Ficsor Zsófia

, aki a Szegedi Gazdasági Középiskola Vasvári Pál Tagintézményében tanul közgazdaságtan szakon. Az itt szerzett speciális képzéssel nincsenek konkrét tervei, inkább formatervezéssel szeretne foglalkozni valamely fővárosi intézményben. Saját bevallása szerint e különleges érdeklődési kört építész édesapja felől hozza. Apukája munkái során bepillantást nyerhetett a tervrajzok rejtelmeibe, s nagyon megtetszett neki a szakma. Rajzolás iránti szeretete pedig csak még inkább megerősíti őt abban, hogy ezt a szakmát neki találták ki.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 17 éves lány négy évvel ezelőtt kezdett el társastáncot tanulni, azt mondja, imádja ezt a sportot. Az új hobbival már több rangos versenyen is részt vett, táncpárjával már egy első helyezést is sikerült bezsebelniük. A későbbiekben szeretné még magasabb szintre fejleszteni tudását, majd szerényen hozzátette, a világbajnoksághoz még sokat kell gyakorolnia. Ha nem mozgással és nem is rajzzal üti el szabadidejét, akkor filmeket néz, melyek közül a thrillereket és a vígjátékokat részesíti előnyben. Mint mondta, legutóbb A feketeruhás nő című filmtől verte ki a frász.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

- Alex Clare - Nickelback - Muse - Rihanna - Beyoncé

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.