Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Ficsor Zsófia

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

SZS20130709_ficsor_zsofia_001Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Mai Jó Arcunk Ficsor Zsófia, aki a Szegedi Gazdasági Középiskola Vasvári Pál Tagintézményében tanul közgazdaságtan szakon. Az itt szerzett speciális képzéssel nincsenek konkrét tervei, inkább formatervezéssel szeretne foglalkozni valamely fővárosi intézményben. Saját bevallása szerint e különleges érdeklődési kört építész édesapja felől hozza. Apukája munkái során bepillantást nyerhetett a tervrajzok rejtelmeibe, s nagyon megtetszett neki a szakma. Rajzolás iránti szeretete pedig csak még inkább megerősíti őt abban, hogy ezt a szakmát neki találták ki.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 17 éves lány négy évvel ezelőtt kezdett el társastáncot tanulni, azt mondja, imádja ezt a sportot. Az új hobbival már több rangos versenyen is részt vett, táncpárjával már egy első helyezést is sikerült bezsebelniük. A későbbiekben szeretné még magasabb szintre fejleszteni tudását, majd szerényen hozzátette, a világbajnoksághoz még sokat kell gyakorolnia. Ha nem mozgással és nem is rajzzal üti el szabadidejét, akkor filmeket néz, melyek közül a thrillereket és a vígjátékokat részesíti előnyben. Mint mondta, legutóbb A feketeruhás nő című filmtől verte ki a frász.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):
– Alex Clare
– Nickelback
– Muse
– Rihanna
– Beyoncé

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Előző sztori

Eddig 1500 eladósodott családnak segített a máltai szeretetszolgálat

Következő sztori

Szegedi neurológiai eredmények a Wall Street Journalban