Közélet

Ivóvízhálózat-tisztítás Gyálarét területén

Ivóvízhálózat-tisztítás Gyálarét területén

2013. július 11., csütörtök
Ivóvízhálózat-tisztítás Gyálarét területén

A Szegedi Vízmű Zrt. ivóvízhálózat-tisztítási munkákat végez július 15. és 17. között 08:30-tól 14 óráig Gyálarét területén - olvasható a vízmű közleményében.

A tisztítási munkálatok időtartama alatt átmeneti nyomáscsökkenésre és vízhiányra kell felkészülni. A tisztítás következtében a víz zavarossá válhat. A víz, ülepítés után fogyasztásra alkalmas, azonban a vízmű munkatársai azt javasolják, hogy a munkálatok megkezdése előtt (reggel 8 óráig) vételezzenek szükségleteiknek megfelelően ivóvizet. A vezetékhálózat tisztításának befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség. Kérik továbbá a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.