/

Győzike, Zuschlag és Stadler is a NAV 40 milliárdos adóslistáján

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

zuschlag_per01_gsA második negyedévben – az előző hasonló periódushoz hasonlóan – valamivel több mint 1800 vállalkozás került fel a NAV-feketelistára, míg magánszemélyből és egyéni vállalkozóból csaknem 200-zal többen, összesen 4066-an szerepelnek a legnagyobb adótartozók felsorolásában – írta szerdai számában a Napi Gazdaság az adóhatóság 180 napon keresztül folyamatosan fennálló, 100 millió, illetve 10 millió forint feletti tartozással rendelkező cégeket, illetve magánszemélyeket tartalmazó adataira hivatkozva.

Mint írták, a minimális tartozás alapján a cégek legalább 183,6 milliárd, míg a magánszemélyek 40,6 milliárd adóforinttal maradtak adósok.

A listán, amelyen egyelőre még nem szerepelnek összegek, megtalálható a volt szocialista politikus Zuschlag János, ahogy Gáspár Győző és felesége vagy a jó ideje elfogott Földesi-Szabó László és Stadler József is. A vállalkozásokat nézve, ahogy az előző negyedéves listán, úgy most is szerepel az állami felszámoló alá rendelt, stratégiailag kiemelt Kapuvári Hús Zrt. és a Kapuvári Bacon Kft., de továbbra sem került ki az adóhatóság látóköréből a Ganz Sziget Hajó-, Daru- és Acélszerkezetgyártó Kft., a Ganz Transelektro Közlekedési Zrt. vagy a Transelektro Ganz-Röck Kazán- és Erőművi Berendezések Zrt. sem – írta a lap.

Előző sztori

Aki nem csinálja, fújhatja? Portré a szegedi női játékvezetőről

Default thumbnail
Következő sztori

Világjátékok: Kanyó Dénes viszi a magyar zászlót a megnyitón

Legutóbbi hasonló cikkek