Sport

Détári, Urbán, Bücs a mórahalmi utánpótlásért

Détári, Urbán, Bücs a mórahalmi utánpótlásért

2013. július 26., péntek
Détári, Urbán, Bücs a mórahalmi utánpótlásért

Gyerektorna és gálameccs Détári barátaival – Mórahalmon igazi fociünneppel gyűjtenek a helyi utánpótlás számára.

Július 28-án, vasárnap igazán illusztris vendégek ellen lép pályára a Mórahalom II. egy jótékonysági gálamérkőzésen a városi sportpályán:

Détári Lajos

és barátai –

Bücs Zsolt, Hamar István, Mátyus János, Dragoner Attila, Urbán Flórián, Tóth Iván, Stefanov István, Bárányos Zsolt, Faragó István, Csehi Tibor

és

Dúró József

– lesznek az ellenfél 18 órától. A találkozó előtti órákban, délután 14 órától gyerekfoci várja az érdeklődőket, akik díjmentesen nézhetik meg az eseményt, a szervezők ugyanakkor minden felajánlást örömmel fogadnak, s azt a Mórahalom VSE utánpótláscsapatainak támogatására használják fel. „Három héttel ezelőtt Mezőhegyesen játszottunk öregfiúk meccset és akkor jött az ötlet, hogy Mórahalmon is kellene rendezni egy meccset.

Krajczár István

barátom segítségével megnyertük az ügynek Dömééket, akik útiköltség-térítés fejében leutaznak. Számítunk mintegy 300-400 emberre, a belépés ingyenes lesz, de kihelyezünk egy becsületkasszát, amelybe várunk felajánlásokat az utánpótláscsapataink számára” – mondta el portálunknak

Kiss Balázs

, az egyik főszervező.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.