Sport

37 fokos hőség várható a Hungaroringen

37 fokos hőség várható a Hungaroringen

2013. július 24., szerda
37 fokos hőség várható a Hungaroringen

Hőség és száraz idő várható a hétvégén a Forma 1-es Magyar Nagydíj idején a mogyoródi Hungaroringen. A vasárnapi futam alatt 37 Celsius-fokos meleg is lehet - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán az MTI-hez eljuttatott előrejelzésében.

Mint írták, a hétvégén száraz, afrikai eredetű meleg levegő alakítja az időjárást az egész Kárpát-medencében. Így Mogyoród környékén is derült, napos idő várható, kevés gomolyfelhő pénteken lehet az égen. Árnyékban is néhány fokkal 30 fok felett (32-33 fok körül) tetőzik a hőmérséklet, sőt vasárnap 37 fokot is mutathatnak a hőmérők a délutáni órákban. A reggelek enyhék lesznek, 18-19 fok körül alakul a minimum-hőmérséklet. A meleget sem csapadék, sem szél nem enyhíti. Legfeljebb pénteken lehet egy-egy élénk széllökés, de szombaton és vasárnap már ez sem valószínű. Pénteken a legerősebb széllökések még 20-30, szombaton és vasárnap már 10-25 kilométer/óra között várhatók - olvasható az előrejelzésben. A Magyar Nagydíj Forma-1-es programja pénteken 10.00 órakor az első szabadedzéssel kezdődik, majd 14.00-kor a második, szombaton 11.00-kor pedig a harmadik gyakorlást rendezik meg. Az időmérő edzés szombaton 14.00 órakor, a futam vasárnap ugyanebben az időpontban rajtol.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.