Közélet

Rajzó méhek, járdára szakadt faág, téves riasztások

Rajzó méhek, járdára szakadt faág, téves riasztások

2013. június 9., vasárnap
Rajzó méhek, járdára szakadt faág, téves riasztások

A Csongrád Megyei katasztrófavédelmi Igazgatóság egységei szombaton két műszaki mentésnél avatkoztak be és főügyeletre két téves jelzés is érkezett.

Arany-Tóth Attila

szóvivő tájékoztatása szerint reggel a szegedi Nagyszombati útra kiérkezett egység egy járdára szakadt faágat távolított el motoros láncfűrésszel, majd délután Makón, a Barcsai utcában egy tujára települt méhcsalád veszélyeztette az ott élőket. Itt méhész közreműködésével fogták be a méheket. Reggel Szentesen, a Kossuth utcában az idősek otthonának tűzjelzője adott le jelzést, ám kiderült, tűzről nem volt szó, az épületben csőtörés történt, így beavatkozásra nem került sor. Délután Kiszomboron a Móricz Zsigmond utcában az általános iskola tűzjelzője jelzett tüzet, a helyszínre makói egységünk érkezett ki, azonban tüzet nem találtak, a berendezés üzemeltetőjét értesítették a téves jelzésről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.