Sport

Labdarúgás: Kisvárda helyett Felsőtárkányra készülhet a Szeged 2011

Labdarúgás: Kisvárda helyett Felsőtárkányra készülhet a Szeged 2011

2013. június 2., vasárnap
Labdarúgás: Kisvárda helyett Felsőtárkányra készülhet a Szeged 2011
felsotarkanysc2012osz

Az Eger az NB II-re sem kapott klublicencet, így Keleten a Szolnoknak nem kell osztályozni, a Szeged 2011 ellenfele pedig módosul.

A Nemzeti Sport Online információi

szerint az NB II Keleti csoportjában hatodik helyen végző Szolnoki MÁV-nak nem kell osztályozót játszania a bennmaradásért. Mindez azt jelenti, hogy, mivel az Eger helyét be kell tölteni, így a csapatok úgymond "feljebb csúsznak" (nem a bajnoki helyezésük, hanem az osztályozós helyek szempontjából). Ebből adódóan a Szeged 2011 7. helyen végzett alakulatának nem a Tisza csoportban győztes Várda SE-vel, hanem a Mátra csoportot megnyerő Felsőtárkánnyal kell osztályoznia NB II-es tagságának megőrzéséért. A tárkányiak az utolsó fordulóban Gyöngyösön aratott 3-0-s győzelmükkel, 57 ponttal zárva szerezték meg a Mátra csoport bajnoki címét az 56 egységgel záró Hatvan előtt. Soraikban számos tapasztalt labdarúgó található, akik főleg az NB II-ben szerepeltek korábban, de akadnak NB I-es futsalos, nagypályás vagy éppen strandlabdarúgók is. Megkeresésünkre

Tanács Attila

, a Szeged 2011 technikai igazgatója megerősítette a hírt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.