Közélet

Korszerű eszközökkel és új szolgáltatásokkal bővülhet a szegedi Park Egészségközpont

Korszerű eszközökkel és új szolgáltatásokkal bővülhet a szegedi Park Egészségközpont

2013. június 5., szerda
Korszerű eszközökkel és új szolgáltatásokkal bővülhet a szegedi Park Egészségközpont
uszt_logo

Hamarosan kívül-belül teljesen megújul a szegedi Park Egészségközpont. Aláírásra került a szerződés, melyben 96.391.154 Ft-t támogatásról született megállapodás. A beruházás nyáron kezdődhet és jövő év januárjában fogadhat ismét betegeket az orvosi központ.

Több mint 96 M forintos Európai Uniós támogatásból újulhat meg Szeged belvárosában, a Stefánián található Park Egészségközpont. A beruházás „A PARK EGÉSZSÉGKÖZPONT Kft. fejlesztése új szolgáltatások kialakításával” néven az Új Széchenyi Terv keretében valósul meg. A fejlesztést követően átalakulnak a rendelők és a közös helyiségek. 5 modern, korszerű diagnosztikai és sebészeti eszközökkel felszerelt rendelő kerül kialakításra. Többek között beszerzésre kerül egy csúcstechnológiát képviselő mobil ultrahang berendezés, amely olyan részletgazdag és teljes körű diagnózist tud majd nyújtani, amire jelenleg Magyarországon is csak kevés helyen van lehetőség. A 4D-s technikáknak köszönhetően „babamozi”-n tekinthetik meg születendő gyermeküket a kismamák. A gasztroenterológiai és sebészeti beavatkozásokat egy professzionális endoszkópos berendezés un. endoszkópos torony teszi precízebbé, és a páciensek számára kellemesebbé. A vérvételi labor is megújul, ahol kellemes, esztétikus környezetben, sorban állás nélkül intézhetik a betegek vizsgálatokat. Szemészettel is bővül a szakrendelések sora, ahol a legmodernebb eszközök állnak majd a látásjavítás szolgálatában. A profilbővítés keretében egyedi prevenciós csomagok és életmódprogram kialakítását is tervezik, úgy mint alvászavarok kezelése, dohányzásról leszoktatás, stresszkezelés, testsúlycsökkentés. A fejlesztést követően több mint 20 szakrendelésre kehet majd bejelentkezni. A Park Egészségközpont elsősorban a Szegeden és a környékén élőkre számít, de várnak betegeket az ország távolabbi részeiről, sőt még Szerbiából és Romániából is! A megújult egészségközpont nyitását 2014. januárjában tervezik. Park Egészségközpont Kft. 6721 Szeged, Juhász Gy. u. 38. Telefon: +36 30 537 0350

magyarorszag_megujul_eu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.