Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Patkós Mária

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

patkos_maria_3_3_gsHa szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az AllInPartyRadio-ban és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán tanul, és a gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök szak hallgatója, mai Jó Arcunk, Patkós Mária. Szereti, amit tanul, tervezi, hogy mesterképzésre is jelentkezni fog, méghozzá vidékfejlesztésre. Reméli, hogy el is tud majd benne helyezkedni. Mezőtúron él, kedveli a helyet, de mikor először járt Szegeden – a bátya itt tanult és őt jött meglátogatni – egyből beleszeretett a városba. Akkor határozta el, hogy ő is itt fog tanulni.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 21 éves lány hobbi szinten sportol, régebben kézilabdázott és focizott is, megyei csapatban. Kedveli a labdajátékokat. Szabadidejében a barátaival van, zenét hallgat, járja a várost, vagy ha teheti, elmegy kirándulni. Filmezni is szokott, leginkább a vígjátékokat szereti, de manapság egyre több akciófilm is megtetszik neki. Régebben volt horroros korszaka is, viszont mára már nem rajong ezekért a filmekért. Moziba is eljárnak, ha úgy adódik, utoljára a Vasember 3. részét látta barátaival. Imád olvasni, kedveli a verses köteteket – például Wass Albert verseit nagyon szereti -, és Nyírő József könyveit. Az utolsó iromány, amit olvasott, az pont Nyírő József egyik műve, az Uz Bence. Szeret koncertekre járni, így megfordult már pár fesztiválon. Idén is megy, az East Fesztre és a Hegyaljára, ahol dolgozni is fog. A Szegedi Ifjúsági Napokon még sosem volt, de tervezi, hogy ellátogat, mert jókat hallott róla. Bulizni Szegeden a legtöbb szórakozóhelyen megfordult már. Szereti a diszkókat, de a házibulikat is kedveli. Előfordult már többször olyan is, hogy házibuliban kezdték és a végén mégis dizsiben kötöttek ki.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):
• Rihanna
• David Guetta
• Fall Out Boy
• James Arthur
• Beyonce

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Default thumbnail
Előző sztori

Tizenöt ismeretterjesztő film kapott 106 millió forintot a médiatanácstól

Következő sztori

A KÉSZ-nél már óvodától a focira készülnek a kicsik

Legutóbbi hasonló cikkek