Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Fodor Csilla

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

fodor_csilla_4_2_gsHa szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az AllInPartyRadióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Fodor Csilla Szabadkáról érkezett ide tanulni. A Szegedi Tudományegyetem Bölcsésztudományi Kar kommunikáció- és médiatudomány szak hallgatója, azon belül pedig a nemzetközi kommunikáció és turizmus szakirányt választotta. Szereti, amit tanul, a mesterképzésre jelentkezés is megfordult már a fejében, ám azt még nem tudja, hogy pontosan hova. A jogi karra is jelentkezhetne nemzetközi tanulmányokra, de az is lehet, hogy marad a kommunikációnál. Ezt majd még eldönti, ha eljön az ideje. Kedveli Szabadkát, elmondása szerint jó ott élni, de ha egyszer elköltözne onnan, első állomása biztos, hogy Szeged lenne, mert imádja a várost. Szereti, hogy folyton pörög az élet, hogy sokat süt a nap, és hogy szép a környezet.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 20 éves lány „falja” a könyveket. A vizsgaidőszakban hanyagolja ezt a hobbiját, de ha van ideje, akkor nem nagyon válogat, ha olvasnivalóról van szó. A Harry Potter részeit meg se tudná mondani, hogy hányszor olvasta már, de a szépirodalmat is kedveli. Szabadidejében filmeket néz, barátaival van, internetezik, vagy járja a várost az ismerőseivel. Filmek terén leginkább a vígjátékokat szereti, habár manapság sok horrorfilmet nézett, pedig nem mondhatná, hogy rajong értük. Tetszett neki Az éhezők viadala, már nagyon várja a második részét a filmnek, és természetesen könyvben már „kivégezte” ezt a trilógiát. Szórakozni ritkán jár, de ha eljut, akkor általában kari bulikban fordul meg. Koncertekre ritkán megy, mert kevés rá a lehetősége, bár fesztiválokra szokott menni, leginkább odahaza. Magyarországon még nem nagyon volt fesztiválon, a SZIN-en még sosem járt, bár gondolkozott rajta, hogy idén eljön, csak nem talált olyan előadót, aki annyira megfogta volna, hogy miatta befizessen a Szegedi Ifjúsági Napokra.

Zenelista:
• Lana Del Rey – Young And Beautiful
• RihannaFeatMikkyEkko – Stay
• Pink FeatNateRuess – JustGiveMe a Reason
• Taylor Swift Feat The Civil Wars – Safe&Sound
• Rúzsa Magdi – Egyszer
• Lana Del Rey – BlueJeans
• Children of DistanceFeat Kozma Kata – Barátként Búcsúzom
• HIM – JoinMeInDeath
• Mary PopKidsFeatPunnanyMassif – Mosoly
• Lana Del Rey – BornTo Die

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Előző sztori

Hétfői programajánló: vakáció a fiókkönyvtárakban, előadás a fizikáról + VIDEÓK

Következő sztori

Bodó Imre: „Járom a járásomat, ismerem a piac hektikusságát”