ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Fodor Csilla

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Fodor Csilla

2013. június 17., hétfő
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Fodor Csilla
fodor_csilla_4_2_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az AllInPartyRadióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Fodor Csilla

Szabadkáról érkezett ide tanulni. A Szegedi Tudományegyetem Bölcsésztudományi Kar kommunikáció- és médiatudomány szak hallgatója, azon belül pedig a nemzetközi kommunikáció és turizmus szakirányt választotta. Szereti, amit tanul, a mesterképzésre jelentkezés is megfordult már a fejében, ám azt még nem tudja, hogy pontosan hova. A jogi karra is jelentkezhetne nemzetközi tanulmányokra, de az is lehet, hogy marad a kommunikációnál. Ezt majd még eldönti, ha eljön az ideje. Kedveli Szabadkát, elmondása szerint jó ott élni, de ha egyszer elköltözne onnan, első állomása biztos, hogy Szeged lenne, mert imádja a várost. Szereti, hogy folyton pörög az élet, hogy sokat süt a nap, és hogy szép a környezet.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 20 éves lány „falja” a könyveket. A vizsgaidőszakban hanyagolja ezt a hobbiját, de ha van ideje, akkor nem nagyon válogat, ha olvasnivalóról van szó. A Harry Potter részeit meg se tudná mondani, hogy hányszor olvasta már, de a szépirodalmat is kedveli. Szabadidejében filmeket néz, barátaival van, internetezik, vagy járja a várost az ismerőseivel. Filmek terén leginkább a vígjátékokat szereti, habár manapság sok horrorfilmet nézett, pedig nem mondhatná, hogy rajong értük. Tetszett neki Az éhezők viadala, már nagyon várja a második részét a filmnek, és természetesen könyvben már „kivégezte” ezt a trilógiát. Szórakozni ritkán jár, de ha eljut, akkor általában kari bulikban fordul meg. Koncertekre ritkán megy, mert kevés rá a lehetősége, bár fesztiválokra szokott menni, leginkább odahaza. Magyarországon még nem nagyon volt fesztiválon, a SZIN-en még sosem járt, bár gondolkozott rajta, hogy idén eljön, csak nem talált olyan előadót, aki annyira megfogta volna, hogy miatta befizessen a Szegedi Ifjúsági Napokra.

Zenelista:

• Lana Del Rey – Young And Beautiful • RihannaFeatMikkyEkko – Stay • Pink FeatNateRuess – JustGiveMe a Reason • Taylor Swift Feat The Civil Wars – Safe&Sound • Rúzsa Magdi – Egyszer • Lana Del Rey – BlueJeans • Children of DistanceFeat Kozma Kata – Barátként Búcsúzom • HIM – JoinMeInDeath • Mary PopKidsFeatPunnanyMassif – Mosoly • Lana Del Rey – BornTo Die

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.