/

Bombával fenyegetőzött, elfogták

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Elfogta a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozócsoportja azt a férfit, aki június 6-án és május 14-én bírósági épületek felrobbantásával fenyegetőzött.

„Szegeden a Sóhordó utcában az ítélőtáblánál illetve a munkaügyi bíróságon bomba fog robbanni. Vegyenek komolyan!” Ezt jelentette be a mentésirányítási központba egy férfi június 6-án délelőtt. A Szegedi Rendőrkapitányság kiürítette és átkutatta a bírósági épületeket, de robbanószert nem találtak.

Közben a nyomozók közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt indítottak büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A forró nyomon elvégzett nyomozási cselekmények eredményeként a rendőrök a fenyegetéstől számított négy órán belül szegedi lakásán elfogták S. Tibort. A 39 éves férfit a csütörtöki mellett a május 14-i, a Szegedi Törvényszék épületét érintő bombafenyegetéssel is meggyanúsították.

A férfi tagadta, hogy köze lenne a bűncselekmény-sorozathoz. Kihallgatását követően a Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását – közli a rendőrség honlapja, a police.hu.

Default thumbnail
Előző sztori

151 határsértő az elmúlt 24 órában

Következő sztori

Pedagógusokat díjazott a megyei önkormányzat + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek