Bulvár

Bombával fenyegetőzött, elfogták

Bombával fenyegetőzött, elfogták

2013. június 7., péntek
Bombával fenyegetőzött, elfogták

Elfogta a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozócsoportja azt a férfit, aki június 6-án és május 14-én bírósági épületek felrobbantásával fenyegetőzött.

„Szegeden a Sóhordó utcában az ítélőtáblánál illetve a munkaügyi bíróságon bomba fog robbanni. Vegyenek komolyan!” Ezt jelentette be a mentésirányítási központba egy férfi június 6-án délelőtt. A Szegedi Rendőrkapitányság kiürítette és átkutatta a bírósági épületeket, de robbanószert nem találtak. Közben a nyomozók közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt indítottak büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A forró nyomon elvégzett nyomozási cselekmények eredményeként a rendőrök a fenyegetéstől számított négy órán belül szegedi lakásán elfogták

S. Tibort

. A 39 éves férfit a csütörtöki mellett a május 14-i, a Szegedi Törvényszék épületét érintő bombafenyegetéssel is meggyanúsították. A férfi tagadta, hogy köze lenne a bűncselekmény-sorozathoz. Kihallgatását követően a Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását - közli a rendőrség honlapja, a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.