Közélet

Adományokat gyűjt az árvízkárosultaknak a szegedi DK

Adományokat gyűjt az árvízkárosultaknak a szegedi DK

2013. június 6., csütörtök
Adományokat gyűjt az árvízkárosultaknak a szegedi DK

A Demokratikus Koalíció szegedi szervezete adománygyűjtésbe kezd az árvízkárosultak részére - áll a párt sajtóközleményében.

Mint

Orosz Gábor

ügyvezető alelnök és

Csóti Zsombor

választókerületi elnök közleménye fogalmaz, a Demokrratikus Koalíció sajnálattal tapasztalja, hogy minden idők egyik legnagyobb áradása fenyegeti hazánk falvait és városait. "A Demokratikus Koalíció vezető politikusai mellett a szegedi szervezet elnökségi tagjai és aktivistái is részt vesznek a védekezésben" - írják. "Fontosnak tartjuk, hogy a katasztrófa károsultjait lehetőségeinkhez mérten segíteni tudjuk, ezért szervezetünk a mai

<

június 6., csütörtök - a szerk.

> naptól adománygyűjtésbe kezd. Irodánkban várjuk azon honfitársainkat, akik ruhaneművel és tartós élelmiszerekkel tudják segíteni akciónkat. A szegedi Postapalotában munkanapokon 16.30 és 17.30 óra között várjuk a felajánlásokat, melyeket a hónap végén juttatunk el a rászorulóknak. Segíts, hogy segíthessünk!" - zárul a közlemény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.