A Kálvária sugárúton tiltakoznak a közterületi alkoholfogyasztás ellen

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Kálvária sugárúton demonstrál a közterületi alkoholfogyasztás és az erőszak ellen Nógrádi Tibor képviselő csütörtök délután öt órától.

Ahogy korábban megírtuk, az Élhető Szegedért Egyesület és a Móravárosért Egyesület Kálvária téri megemlékezése kapcsán egy illegális kocsma előtt iszogató férfi támadt rá az egyik szervezőre. Nógrádi Tibor (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő az eset kapcsán demonstrációt hirdetett csütörtök délutánra a közterületi alkoholfogyasztás és az erőszak ellen. A képviselő közleményét alább olvashatják!

“Szeretettel meghívom Önöket 2013. június 27-én 17 órára a Kálvária sugárút 15. szám előtt tartandó demonstrációmra. Arra a helyre, ahol pár hete az utcai alkoholfogyasztás és agresszió következtében csúnyán megvertek egy embert, majd igaztalanul megvádolták. A történtek apropóján szervezzük tiltakozásunkat, melynek fő célja, hogy Szeged Megyei Jogú Városa helyi szabályozással tiltsa meg a közterületen az alkoholfogyasztást, és szankcionálhatóvá tegye azt” – írja közleményében Nógrádi Tibor.

Előző sztori

Áder János: a bűnnek nincs származása, sem nemzetisége

Következő sztori

Új székházba költözik a megyei rehabilitációs szakigazgatási szerv