Közélet

A Kálvária sugárúton tiltakoznak a közterületi alkoholfogyasztás ellen

A Kálvária sugárúton tiltakoznak a közterületi alkoholfogyasztás ellen

2013. június 26., szerda
A Kálvária sugárúton tiltakoznak a közterületi alkoholfogyasztás ellen

A Kálvária sugárúton demonstrál a közterületi alkoholfogyasztás és az erőszak ellen Nógrádi Tibor képviselő csütörtök délután öt órától.

Ahogy korábban megírtuk

, az Élhető Szegedért Egyesület és a Móravárosért Egyesület Kálvária téri megemlékezése kapcsán egy illegális kocsma előtt iszogató férfi támadt rá az egyik szervezőre.

Nógrádi Tibor

(Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő az eset kapcsán demonstrációt hirdetett csütörtök délutánra a közterületi alkoholfogyasztás és az erőszak ellen. A képviselő közleményét alább olvashatják! "Szeretettel meghívom Önöket 2013. június 27-én 17 órára a Kálvária sugárút 15. szám előtt tartandó demonstrációmra. Arra a helyre, ahol pár hete az utcai alkoholfogyasztás és agresszió következtében csúnyán megvertek egy embert, majd igaztalanul megvádolták. A történtek apropóján szervezzük tiltakozásunkat, melynek fő célja, hogy Szeged Megyei Jogú Városa helyi szabályozással tiltsa meg a közterületen az alkoholfogyasztást, és szankcionálhatóvá tegye azt" - írja közleményében Nógrádi Tibor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.