Bulvár

Vádemelési javaslat az édesanyja életét kioltó fiú ellen

Vádemelési javaslat az édesanyja életét kioltó fiú ellen

2013. május 22., szerda
Vádemelési javaslat az édesanyja életét kioltó fiú ellen

Emberölés bűntette miatt javasol vádemelést a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya egy 20 éves hódmezővásárhelyi fiatalember ellen, aki január 27-én az esti órákban megölte édesanyját.

„Anyánk öngyilkos lett, hívd a mentőket!” – ezzel hívta fel testvérét a

P. Martin

január 27-én este Hódmezővásárhelyen, miután megölte édesanyját az Ábrai Károly utcai családi házukban. A helyszínre érkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság rendőreinek is azt adta elő, hogy holtan találta anyját, aki aznap délután öngyilkossággal fenyegetőzött. A körülmények alapján a vásárhelyi rendőrök nem hittek neki és visszatartották a főkapitányság rendőrorvosának és a szemlebizottságának megérkezéséig. A helyszíni szemle végül igazolta is, hogy emberölés történt, ezért a fiatalembert előállították. Kihallgatása során beismerte a nyomozóknak, hogy megromlott a kapcsolata az anyjával, ráadásul a bűncselekmény napján össze is vesztek. Amikor este hazament, édesanyja nem akarta, hogy otthon aludjon, ezért megölte az asszonyt. Az előzetes letartóztatásban lévő fiatalemberrel szemben folytatott nyomozást a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte. Az ügy iratait vádemelési javaslattal a Csongrád Megyei Főügyészségnek megküldték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.