Sport

Pezsgő fociélet a dorozsmai futballpályán + FOTÓK

Pezsgő fociélet a dorozsmai futballpályán + FOTÓK

2013. május 28., kedd
Pezsgő fociélet a dorozsmai futballpályán + FOTÓK
dorozsma_foci02_gs

Hét közben, egy szerdai napon látogattunk ki a pályára, ahol aznap öt utánpótlásmeccset is rendeztek. Egyre gyakrabban pattog a labda a dorozsmai gyepen.

„A Szeged 2011 utánpótláscsapatai, a KÉSZ Akadémia csapatai, a megye I. és a megye III. osztályú Kiskundorozsma és a helyi női csapat is itt edz a létesítményben, a

tavaly októberben átadott

villanyvilágításnak köszönhetően ősszel és télen is késő délutánig pöröghet a labda” – mondta el portálunknak

Major László

, az intézmény vezetője, aki kiemelte, hogy a pályák komoly igénybevételnek vannak kitéve, de folyamatos hengereléssel, nyírással kollégái igyekeznek rendben tartani a gyepet. A kiskundorozsmai pálya fenntartója a Szegedi Sport és Fürdők Kft., amely az anyagi és tárgyi feltételeket biztosítja, két pályamunkás és egy gondnok dolgozik a focipályák körül. „Gyakoriak az olyan napok, mikor több mint száz pár futballcipő kapaszkodik a fűbe, ezért nem titok, hogy gondolkodunk bővítésen is, a hátsó füves grund mögötti területre épülhetne egy kisebb méretű műfüves pálya, ehhez azonban a pályázati forrás elengedhetetlen. Amint találunk ilyet, már konkrétan lehetne a tervekről beszélni” – tette hozzá a létesítményvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.