Pezsgő fociélet a dorozsmai futballpályán + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

dorozsma_foci02_gsHét közben, egy szerdai napon látogattunk ki a pályára, ahol aznap öt utánpótlásmeccset is rendeztek. Egyre gyakrabban pattog a labda a dorozsmai gyepen.

„A Szeged 2011 utánpótláscsapatai, a KÉSZ Akadémia csapatai, a megye I. és a megye III. osztályú Kiskundorozsma és a helyi női csapat is itt edz a létesítményben, a tavaly októberben átadott villanyvilágításnak köszönhetően ősszel és télen is késő délutánig pöröghet a labda” – mondta el portálunknak Major László, az intézmény vezetője, aki kiemelte, hogy a pályák komoly igénybevételnek vannak kitéve, de folyamatos hengereléssel, nyírással kollégái igyekeznek rendben tartani a gyepet.

A kiskundorozsmai pálya fenntartója a Szegedi Sport és Fürdők Kft., amely az anyagi és tárgyi feltételeket biztosítja, két pályamunkás és egy gondnok dolgozik a focipályák körül. „Gyakoriak az olyan napok, mikor több mint száz pár futballcipő kapaszkodik a fűbe, ezért nem titok, hogy gondolkodunk bővítésen is, a hátsó füves grund mögötti területre épülhetne egy kisebb méretű műfüves pálya, ehhez azonban a pályázati forrás elengedhetetlen. Amint találunk ilyet, már konkrétan lehetne a tervekről beszélni” – tette hozzá a létesítményvezető.

no images were found

Előző sztori

Ultramaratontól a mezzoszopránig - BOR-line összefoglalónk + VIDEÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Atlétika: Titán-éremeső Zentáról

Legutóbbi hasonló cikkek