Sport

Kézilabda: ismét a Csurgóval elődöntőzik a Pick

Kézilabda: ismét a Csurgóval elődöntőzik a Pick

2013. május 4., szombat
Kézilabda: ismét a Csurgóval elődöntőzik a Pick
ferosulc_pick_csurgo_04_il

Hosszú szünet után újra pályán a Pick vasárnap! A Skaliczki-gárda a bajnoki elődöntő első meccsét vívja a Csurgó ellen.

Vasárnap kettős rangadót vív Szeged két élcsapata: miután a vízilabdázók a Szolnokkal csatáztak a bajnoki fináléért zajló párharc első meccsén 11 órától, a Pick Szeged ugyancsak a bajnoki döntőért kezdi meg harcát a szomszédos sportcsarnokban a Csurgó ellen. érdekesség, hogy egy évvel ezelőtt a bajnoki elődöntőben ugyancsak a csurgóiak voltak az ellenfelek, s a szegedi együttes

szoros hazai győzelem

után

kiütéssel nyert Somogyban

. Ősszel a bajnokság alapszakaszában

itthon meggyőző fölénnyel

, idegenben pedig

magabiztosan nyertek

Vadkerti Attiláék újfent.

ONLINE!

A Pick Szeged - Csurgói KK bajnoki elődöntő első meccsét a SZEGEDma.hu élőben közvetíti vasárnap 12.35-től! Tartsanak velünk, szurkoljunk együtt a mieink diadaláért!

Hazai pályán a Pick a mérkőzés abszolút esélyese, ráadásul a bajnokságban még soha nem kapott ki a több korábban Szegeden kézilabdázó, válogatottat is megjárt játékosokat felvonultató Csurgótól. A Bajnokok Ligája szereplés lezárultát a magyar kupa négyes döntője követte, majd rövid pihenő jött, azóta viszont folyamatosan edz a csapat és készül az idei bajnokság nagy fináléjára. A keret teljes, a korábbi sérültek felépültek,

Alen Blazevic

kéztörése is meggyógyult. A Tisza-parti alakulat kedd este zárt kapus edzőmeccsel hangolt a vasárnapi rangadóra, az Orosháza kellemes edzőpartnernek bizonyult a 38-22-es szegedi győzelemmel záruló felkészülési találkozón. A Csurgó elleni bajnoki elődöntős párharc első mérkőzése vasárnap - a televíziós közvetítés miatt - 12.35-kor kezdődik, a második meccset pedig május 9-én, csütörtökön, 19 órától vívják a felek. Az elődöntő másik párharcában az MKB Veszprém a Tatabányával mérkőzik a döntőbe jutásért. A vasárnapi meccsre 1500 forintba kerül a belépő, a pénztár 10 órakor nyit. A családi jegy (egy felnőtt, egy gyerek) 2000 forintba kerül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.