Kézilabda: eldőlt, Prodanovic a Veszprémé

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

rajkoprodanovic_pick_schaffhausen03_gsA Pick Szeged Európa-bajnoki ezüstérmes jobb szélsője megerősítette a korábbi találgatásokat: három évre aláírt az MKB Veszprémhez.

Rajko Prodanovic a tőle nem szokatlan hamiskás mosollyal a szája szegletében mondja: „Eldőlt a kérdés, Szeged után három évig Veszprémben folytatom.” A bejelentést azért kíséri halvány mosollyal, mert hónapok óta szekálta a Nemzeti Sport, mondja már meg, hová tart Szegedről? – fogalmaz a Nemzeti Spoirt Online éjjeli híradásában. A szerb légiós kapcsán már korábban felmerült, hogy a Pick ősi riválisához szerződik.

Az NSO.hu kérdése elől – miért éppen Veszprém, és tudja-e már, hogyan osztozik majd a feladatokon Gulyás Péterrel és Iváncsik Tamással – nem kitérve közölte, megnyerő volt számára, hogy a Veszprém a kitűnő ajánlat mellett barátját, Momir Ilicet is szerződteti. “Új együttesem hajszállal maradt le a BL négyes döntőjéről, amelyben jövőre én is szeretnék játszani. Az ambícióm, a sikeréhségem megegyezik a Veszprémével, és a fejlődésemet szolgáló lépésnek tartom a váltást. A másik két jobbszélsővel biztosan megosztozunk a feladatokon, mégpedig edzőnk elképzelése szerint. Úgy látom, a Veszprém több klub példáját követve egy-egy posztra nem csak két játékosról gondoskodik.” Villámléptű szélsőnek nyelvi nehézségei sem lesznek az hispanizálódó Veszprémben. „A Szegeden töltött két szép évben azt tapasztaltam, hogy korrekt ellenfelek a veszprémiek. A spanyol fiúkkal is megértem magam, két évig Carlos Ortega edző keze alatt játszottam az Antequerában.”

A veszprémi vezetők nem kommentálták a szerződést – zárul a sportnapilap tudósítása.

A bejelentés időzítése azért is nagyon érdekes, mert a két gárda május 18-án kezdi a bajnoki döntő párharcát.

Default thumbnail
Előző sztori

Rendezetlen az elhunytak digitális adatainak sorsa

Default thumbnail
Következő sztori

39 indulóval startol az Eurovíziós Dalfesztivál

Legutóbbi hasonló cikkek