Kézilabda: a DVSC ellen is felszántja a parkettát a Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

davidzsuzsi_szkkse_nyiradony02_gsÚjabb ragyogó győzelemre készül itthon az SZKKSE csapata, míg a KSZSE-re kötelező feladat vár Csorváson.

A héten a második Szeged – Debrecen párbajt vívják városunkban, igaz, ezúttal nem az NB II-es labdarúgók, hanem az NB I/B-s női kézilabdázók csapnak össze szombat délután. A jelenleg 8. helyen álló Szeged-Kiskundorozsma KSE egysége nehéz áprilisi-májusi hadjáratának harmadik mérkőzését vívja délután 16 órától a dorozsmai Ács Géza Tornacsarnokban, ahol a 9. DVSC II. egységét fogadják Karsai Robertáék. A nagy tavaszi manőver első csatáját Egerben elvesztette a Marosán-alakulat, majd legutóbb itthon magabiztosan verte a Kispestet, s a papírforma is kötelezőre hozza a hajdúságiak elleni összecsapást, amely kellő önbizalmat adhatna a május 12-i, idegenbeli, Vasas elleni derbihez.

“11 meccsből 10 győzelem a hazai mérlegünk – a DVSC-t is szeretnénk megverni, s joggal mondhatom, hogy mi vagyunk az esélyesek. Aki látja milyen munkát végzünk szeptember óta, az azt is látja, ez a csapat nem ijed meg senkitől! A Honvéd elleni hazai győzelemkor felszántottuk a parkettát – a Debrecen ellen sem ígérhetek mást: tisztességes felkészüléssel itthon tartjuk a két pontot” – nyilatkozta bizakodóan Marosán György vezetőedző a hétvégi összecsapásról. Vér Vivienéknek – akárcsak a Kispesttel szemben – a Debrecen ellenében is van miért törleszteniük, hiszen az őszi idegenbeli meccsen a vendéglátók bizonyultak jobbnak egy góllal.

A KSZSE-Algyő csapata ezzel egy időben már javában vívni fogja harcát Csorváson a sereghajtó otthonában, a 15 órakor kezdődő bajnokin. Miklós Melinda csapata legutóbb az Inárcs-Örkénytől kapott ki itthon gólzáporos ütközetben, Csorváson azonban kötelező feladat diadalt aratni. Ami a hazaiak mellett szólhat, hogy eddigi egyetlen győzelmüket ősszel az akkor épp roppant gyenge napot kifogó másik szegedi alakulat, az SZKKSE ellen szerezték. A szegedi-algyői gárda ősszel egyébként magabiztosan, 31-25-re verte a Békés megyeieket.

Előző sztori

150 milliót költenek úthálózat-rekonstrukcióra Szegeden

Következő sztori

Szijjártó Péter üzbég partnerrel tárgyalt