Sport

Kézilabda: a DVSC ellen is felszántja a parkettát a Szeged

Kézilabda: a DVSC ellen is felszántja a parkettát a Szeged

2013. május 2., csütörtök
Kézilabda: a DVSC ellen is felszántja a parkettát a Szeged
davidzsuzsi_szkkse_nyiradony02_gs

Újabb ragyogó győzelemre készül itthon az SZKKSE csapata, míg a KSZSE-re kötelező feladat vár Csorváson.

A héten a második Szeged - Debrecen párbajt vívják városunkban, igaz, ezúttal nem az NB II-es labdarúgók, hanem az NB I/B-s női kézilabdázók csapnak össze szombat délután. A jelenleg 8. helyen álló Szeged-Kiskundorozsma KSE egysége nehéz áprilisi-májusi hadjáratának harmadik mérkőzését vívja délután 16 órától a dorozsmai Ács Géza Tornacsarnokban, ahol a 9. DVSC II. egységét fogadják Karsai Robertáék. A nagy tavaszi manőver első csatáját Egerben elvesztette a Marosán-alakulat, majd legutóbb itthon magabiztosan verte a Kispestet, s a papírforma is kötelezőre hozza a hajdúságiak elleni összecsapást, amely kellő önbizalmat adhatna a május 12-i, idegenbeli, Vasas elleni derbihez. "11 meccsből 10 győzelem a hazai mérlegünk - a DVSC-t is szeretnénk megverni, s joggal mondhatom, hogy mi vagyunk az esélyesek. Aki látja milyen munkát végzünk szeptember óta, az azt is látja, ez a csapat nem ijed meg senkitől! A Honvéd elleni hazai győzelemkor felszántottuk a parkettát - a Debrecen ellen sem ígérhetek mást: tisztességes felkészüléssel itthon tartjuk a két pontot" - nyilatkozta bizakodóan

Marosán György

vezetőedző a hétvégi összecsapásról. Vér Vivienéknek - akárcsak a Kispesttel szemben - a Debrecen ellenében is van miért törleszteniük, hiszen az őszi idegenbeli meccsen a vendéglátók bizonyultak jobbnak egy góllal. A KSZSE-Algyő csapata ezzel egy időben már javában vívni fogja harcát Csorváson a sereghajtó otthonában, a 15 órakor kezdődő bajnokin.

Miklós Melinda

csapata legutóbb az Inárcs-Örkénytől kapott ki itthon gólzáporos ütközetben, Csorváson azonban kötelező feladat diadalt aratni. Ami a hazaiak mellett szólhat, hogy eddigi egyetlen győzelmüket ősszel az akkor épp roppant gyenge napot kifogó másik szegedi alakulat, az SZKKSE ellen szerezték. A szegedi-algyői gárda ősszel egyébként magabiztosan, 31-25-re verte a Békés megyeieket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.